Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на KamaZZo
atanas72:
Удоволствието е преди всичко твое , радоста от твоята работа е за нас ! :drinks: :drinks: :drinks: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
KamaZZo:
:drinks: :drinks::king: :drinks: :drinks:
mgirginov:
--- Цитат на: KamaZZo link=topic=3772.msg77648#msg77648 date=1335979974 ---....преди малко разглеждах снимки от изложението в Международен панаир-Пловдив "Булколекто 2011",няма нужда да казвам каквото и да било то е ясно,че всичко е меко казано страхотно,интересува ме обаче как точно са направени "черните" пътища тъй като искам и аз да направя такива в своя макет?! :to_keep_order:
--- Край на цитат ---
Заповядай в Клуба в Деня на отворените врати и ще видиш.
Ivo Nedkov:
KamaZZo, петролното хранилище е станало добре, :good:
само дето основата с тези скосени ръбове не стои както трябва...
Очкавам да видя кое къде ще разположиш по макета
а също и снимки от монтирането на механизмите за стрелките.
Лека работа! :)
KamaZZo:
--- Цитат на: mgirginov link=topic=3772.msg77659#msg77659 date=1336016810 ---
--- Цитат на: KamaZZo link=topic=3772.msg77648#msg77648 date=1335979974 ---....преди малко разглеждах снимки от изложението в Международен панаир-Пловдив "Булколекто 2011",няма нужда да казвам каквото и да било то е ясно,че всичко е меко казано страхотно,интересува ме обаче как точно са направени "черните" пътища тъй като искам и аз да направя такива в своя макет?! :to_keep_order:
--- Край на цитат ---
Заповядай в Клуба в Деня на отворените врати и ще видиш.
--- Край на цитат ---
Благодаря за поканата непременно ще се възползвам.Всъщност аз вече съм идвал и се познаваме (доведе ме Ники).
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия