Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на KamaZZo

<< < (16/21) > >>

KamaZZo:

--- Цитат на: bategojko link=topic=3772.msg77662#msg77662 date=1336027911 ---KamaZZo, петролното хранилище е станало добре, :good:
само дето основата с тези скосени ръбове не стои както трябва...
Очкавам да видя кое къде ще разположиш по макета
а също и снимки от монтирането на механизмите за стрелките.
Лека работа!  :)

--- Край на цитат ---
Благодаря!
....така е да не стои много добре но имам едни стълбички,като ги сложа и тях,ще стане по-добре а като сложа и оградата-ще заспи :pleasantry:
а иначе на хранилището вече съм му отредил място и е поставено,просто не исках да снимам с телефона понеже хубавия апарат е малко на екскурзия.До няколко дни ще кача снимки.

G_GROZ:

--- Цитат на: KamaZZo link=topic=3772.msg77645#msg77645 date=1335968421 --- :ok:Сега съм се съсредоточил именно в периферията..със средата ще се занимая на следващ етап,защото днес ми пристигнаха машинките за стрелките и клавиатурата за управлението им  :yahoo: и ме чака свързване след като свърша с периферията. :drinks:

П.П.:Реших машинките да са на ПИКО а не от КОНРАД защото:

1.Изглеждат добри и надеждни!
      2.Много лесно се монтират!
      3.Повечето неща в макета,в това число и подвижния състав са ми на ПИКО!
      4.Доставката на КОНРАД е 20 евро а машинките по 7 евро.Въпреки,че дори и при това положение ми излиза по евтино реших,че разликата не е толкова голяма и не оправдава  компромиса!

--- Край на цитат ---
Кой ти каза, че доставката от конрад е 20Е??????? Освен това при повече от три бройки, цената е по 5.32евра. Доставката е точно 10% от стойността. Единствената причина за пико е ако нямаш никакъв начин да монтираш машинките отдолу. Друг недостатък на пико е необходимостта да ги криеш/маскираш. Изобщо, сериозна финансова грешка! Освен това, Конрад машинките имат допълнителни контакти за положението на стрелката.
    А бе пич, извинявай, да не би, да не знаеш, че в София има два магазина на Конрад??? 

KamaZZo:
не,незнам
а това за доставката го пише в сайта

Der Hetzer:
И двата са близо до "Петте кьошета"
Единият е веднага като влезеш от бул. "Хр. Ботев" по ул. "Хан Аспарух" в ляво , другия е на бул. "Прага"

KamaZZo:
 :hi: Благодаря!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия