ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
За форума по принцип
Adrian:
Доброутро !
Не прекалявайте с консумация на Дедова усуканица , че на сутринта боли глава :swoon:
Ама много навътре са ви тия пущини на колелета , я се отпуснете малко ! Нема се плашите ,
никой няма да ви арестува заради някакви проблемис форума или правата. Само за Любето съм леко загрижен с неговата липса на етническа и правителствена толерантност , която от 1:87 преминава в 1:120
доколкото разбрах , но и това няма да го спаси от Big Bro - който за съжаление глаеда и нашия форум.
Няма проблем , иска се малко козметика по управлението и структурата на форума , ИТГ (интелигентност , толерантност и грамотност) от страна users и ПОВЕЧЕ усмивки , добронамереност и шоу .
Паци и Изкормвачът са страхотна двойка - с Грами за гл. роля (образно казано) . Влади пък е с Грами за поддържаща роля . Помислете - не е ли това страхотен triangle , генериращ в центъра си енергия ??!
Това , за което ви побутвам , е да погледнете под друг ъгъл , да не сте коне с капаци ! Влакчетата са един сценарии , който сами пишем , когато играем в него - сме артисти ; когато сме извън - сме хора . Не роботи . И сме твърде различни ! И трябва да сме приятели , деее*ба усуканицата :wacko:
pach:
Ето още един проблем на форума!?!?!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
тия жълтите кръгчета спряха да се въртят и да смятаме че не ни показват задните си части!!!!!!!!!!! ;)
А по принцип са емотиконите с определител "Ще падна от смях"!!!!!
:scratch_ones_head:
ПП=Адри наистина успяваш да ни "олабиш" :ok: :hi:
Vlado:
И сега след като олабихме, да се върнем към темата!
Има ли други предложения за подобряване работата на форума? Малко по-горе ви попитах за наказанията и отговор не получих, а има за какво да се мисли! Вашето мнение?
taert:
Казах, че нямам желание да се разправям с теб и така и ще бъде. Не определяй кой как изглежда в очите на останалите - може да ти изиграе лоша шега. Всеки тук има достатъчно интелигентност за да прецени кой какъв е. И няма нужда да се познаваме всички, тук общуваме във форума. Възможно е да си много готин човек, но това поне за момента не променя моето мнение, че не си се научил да общуваш нормално. Никъде не казах, че нямаш право на мнение, а че нямаш право да даваш определения. Инсинуация, е че съм общувал с определен кръг хора и затова пиша така. Никога, ама никога не съм те коментирал до тази с когото и да било от хората от клуба.
Просто си изказах моето мнение защо смятам, че не форумът има проблем, а отделни хора и го илюстрирах с конкретен пример. С това приключвам темата за себе си.
Adrian:
Значи , ето накратко сценарият :
Пацинко : Two beer or not to beer...това е въпросът !?
Изкормвачът : познай къде ше ти заврЪ тая beer !
Влади : Кaква е бирата и защо има проблем ?
Павката : Ама аз наливам бири от няколко години и досега не е имало проблем !??
Борето : Привет !
Изкормвачът : Познай къде ше ти го заврЪ тоя привет !
Владо : Какъв е тоя привет и може ли да го накажа внимателно?
Пико 1 : Понеже явно няма да се разберете ще хвана да се намеся - всеки да си дигне дюшека ,че модзилката ми тече
Таерт : ето този ( сочи Паци) е виновен за лошата бира , с това приключвам темата за себе си
Павката : е не може да се угоди на всички ... Боре кажи ти
Борето : Привет ! Имам 4,53 т преводи за бира , но не знам къде са ! До 2-3 дена обещавам да ги намеря ! Борис Д. Чакъров :hi:
mgirginov : Хм... много бири - хилави пиячи !
Изкормвачът : Абе ....
Владо : Аман ! Да почвам ли да наказвам , че ме сърбят ръцете - вие кажете ?
Борето : Здравей , Таерт :hi: я вземи тая котва и я хвърли в крепостта на антрополога Харалан Александров да вдигне малко пушилка ... ???
Дер Hetzer : ми да дойде левента от пожарната команда да я изгаси с 2-3 тарикатски лафчета !
митко0888 : от скоро пия бира и нямам нищо общо с гасенето на форумни пожари ...
Пацинко : Пико 1 , евала за горния пост ! Не знам кой те е разбрал , но аз те разбирам !
Изкормвачът : ооо... Кратко и ясно : Да ви го ...
Владо : Добре , след като олабихме , да се върнем на темата : първо да наказвам - после да затварям , или да затварям - после да наказвам ? Обърках се - кажете вие !?
Пацинко : Съжалявам, но спирам постовете си тук....не мога без да спомена името Му !
Изкормвачът : Аааааагрхххххххххх.....
...след като всички са се разбягали влиза gts оглежда се и с ярко червен спрей изписва на стената : ' ' ' No Acta ! ' с удивителна , от която настръхват космите по врата.
Докато боята се стича , наоколо е останало само усещане за gts...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия