ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

За форума по принцип

<< < (22/50) > >>

liro4605:
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

А къде е бирата  :drinks:   :haha:

taert:
 :lol: :lol: :lol: Чудно е това, евала Адри :hi:

daddy_g:
 :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :lol: :lol: :lol: :lol: :haha: :haha:

Boris 2-12-4:
Здравей Таерт!

Казваш, че във форума няма проблеми, други колеги също го твърдят и казват, че това тук е излишна патърдия. Всеки има право на мнение.
И аз си нямах проблеми, свирках си.
Но от Нова година забелязох, че
1.Се трият постове, които нито са обидни, нито нарушават правилата на форума- просто изчезват, сублимират се...
2.При наказание, се изтрива "наказаното" мнение и само се съобщава, че еди кой си е сгазил лука.

Заради тези две неща казвам, че има проблеми във и с форума.

Заради това и дигам пушилка.....

Може да не си, респ. сте, го забелязяли, може и да не Ви пука.
Ако е последното - ами по този начин, англичаните са завзели Шотландия, а турците - разпокъсаната България.
Щото след като ми обещаят, да ме оставят властел на моята си крепост, к'во значение има, че на съседа крепостта е съсипана до основи и
му е разкатана фамилията???? :diablo:
Опитвам се да защитя принципа, същото е и за авторските неща, и там е за принципа, аз нямам лично таквизи си супер писания, но има хора които
са си автори.../моля да не се коментират авторските права, там млъкнах, просто изреждам нещата/...

Като се опитвам да направя това, се стремя, да видя и то се вижда, многото полезна дейност, за която съм безкрайно благодарен на тези,
които поддържат форума...
и се мъча да хвърля мостове...

Всичко извън това, си е или изкривяване на мислите и намеренията ми, и е откровено зложелателно, или е израз на  мързелива посредственост...

Бъди здрав!
И другите също... :drinks:

Борис Д. Чакъров

Vlado:
Боре, тези предложения вече ги коментирахме и дори смятам, че ще бъдат приети като разумни и навременни. Нека не повтаряме едно и също по много пъти, защото се разводняват нещата!

Какво друго виждате във форума, което според вас трябва да се промени?

Накрая, когато всички са на мнение, че сме изчерпали проблематиката, ще направя списък с предложенията, които да одобрите (допълните или съкратите) и ще го представя на администрацията за обсъждане. Пък каквото сабя покаже...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия