ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
За форума по принцип
pach:
Яааа!? Да не сте роднини, с параноя?... Края е на 20.12.2012!!!
Best Ripper:
pach, ако обичаш - без обиди!!! Дръж се достойно, като бъдещ админ, пък дори и до 20.12.2012 г.!!! :hi: Не позволявай дребнави чувства да надделеят над стратегическата мисия, която ти предстои!
Der Hetzer:
Ето го сега налице двойния аршин... ако последните няколко мнения от няколко човека бяха написани от Пламен към тях - щяхте да го баннете, нали? :angel:
Best Ripper:
Der Hetzer, мисля, че темата е за всякакви предложения относно форума и не виждам причина за сръдня. Направил съм съвсем аргументирано и културно предложение, това че и ти го възприемаш едностранчиво и изкривено, просто не мога да ти помогна. Впрочем, смятам, че ти също можеш да бъдеш отличен помощник на pach в администрирането на този форум и затова използвам случая да издигна и теб за заместник-администратор. Е, вярно, че основните ти способности тук са в раздели и теми като: "Купува-продава", "Начеши език", "Да наплюем България" и подобни, но очевидно имаш огромен житейски и интелектуален опит, които ще ти помогне безценно в сложното администраторско поприще на форума... :hi:
Така че, pach & Der Hetzer, бъдете МЪЖЕ, излезте от "сивия сектор" на форума и поемете нещата в свои ръце! Вие го можете! Ние ще ви подкрепим! :good: :drinks:
Loco-motion:
Напълно съм съгласен с горното мнение на Der Hetzer за двойния аршин. Що се отнася до предложението нa pach за "кошара" за начинаещи моделисти, която да е единственото място, където могат да пишат и да подлежат на "атестация", преди да бъдат допуснати до другите раздели според мен е глупост. Надявам се Пламен да не се засегне от по-острото ми мнение, още повече смея да считам, че сме в много добри отношения с него. Но считам, че това доколко един съфорумник е полезен или само спами е строго индивидуален въпрос. Давам пример със себе си. Аз не мисля, че бих покрил критериите в близките години, а не считам че разводнявам форума с присъствието си. По-скоро смятам за нелепи постове само от емотикони и не считам, че има разлика дали ги пуска ветеран или начинаещ.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия