ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

За форума по принцип

<< < (42/50) > >>

pach:
Освен малък хейтър, как по друг начин да се нараче член на форума с тази "история" в него?
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php?action=profile;area=showposts;u=1785
и с тези публикации
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php?action=profile;area=statistics;u=1785
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php?action=otherkarma;u=1785

За това поисках среща по мъжки...но ако е трябвало да пиша "гей"-ски, "ром"-ски, "афроамерикански" или дори "вагино-американски"
не съм го направил, просто защото не знам какъв е човека към който се обръщам (за мен си е хейтър ама толкова виждам за него...)
Следователно се обърнах към него, като към такъв, за какъвто съм си мислил - като към мъж.

Но ако съм сбъркал в това, може би за това звучи на някой като заплахи!!! Мога да го уверя, че не е така и е грешка!
Тук не мога да разбера - всеки от своята камбанария ли гледа, та явно се страхува от последствията на действията си?

От мойта камбанария, "да се видим по мъжки" означава само да се разберем като нормални и възпитани мъже!!!
Поне аз (ама може и да си въобразявам), но отдавна съм минал детските си години...както и пубертета.
Ако отсреща има не мъж (освен горе изброените групи и части от нормалното общество), а дете или жена
(дано горе съм показал как е правилния термин за това) моля да бъда извинен!

ПП. Но предложението ми за среща остава и да не се счита за заплаха, а покана за запознанство, стига да не съм пак сбъркал в нещо!!!

Mixy:
Пламене,

Очевидно е, че не търпиш абсолютно никаква критика, дори и когато тя е основателна. ОК, няма лошо. За мен като човек и твой приятел, това не е проблем. Но като администратор на форума, в моментите в които ти прегарят бушоните, се налага да вземам мерки, които нито са ми приятни, нито ми се занимава с това да губя излишно време първо да ги мисля и после как да ги прилагам. И това не е за пръв път, вероятно няма да е и за последен.

Хубаво е, че споделяш как виждаш нещата от твоята камбанария, но от моята (в качеството ми на администратор) и от тази на потребителя, който засягаш, нещата изглеждат по съвсем друг начин. А именно, като обида и заплаха. Последният ти пост не прави изключение - определения като "малък хейтър", "гей"-ски, "ром"-ски, "афроамерикански" или дори "вагино-американски" не го правят по-добър. Приеми, че форумът е място за споделяне и намиране на информация, а не за търсене на справедливост. Невербалната комуникация е много по-различна от разговора очи-в-очи и затова, преди да пишеш нещо, помисли, как това ще се възприеме отсреща, особено от хора, които не те познават. Опитай се просто да запазиш спокойствие, а не да търсиш сметка от мен или засегнатия потребител за нещо толкова елемнтарно, като една отрицателна оценка. Старая се да бъда обективен, но и аз съм човек, съответно и аз мога да греша. Затова предлагам засега да приключим с тази тема и да прегледаме другите теми във форума, където има далеч по-интересни неща, снимки и др. под., свързани с хобито.

ПП. По-късно може да поговорим още, но не тук и не сега, че имам и друга работа.

Величко:
Off-Topic:Признавам си без бой-аз бях  ;D че докато погледна и станала война, и докато не се изпокарате помежду си.
Сега обяснявам:
именно заради чичко Пламен, да си правя таш?к с него :lol: пък вземе да си помисли, да размисли, да осмисли, дали не греши някъде в прокситата :spiteful: а и ми писна да се заяжда и да къса нервите на, я на всеки новодошъл или на вече регистрирани. Пък и забава настава :lol:

А лично към чичо скруч, да му кажа: приятелю, недей да скачаш на хора, които не познаваш, да не ти стане главата тройна,и очилата да ги носиш на долната :yes:

естествено, извинявам се на всички, които са ощетени или пряко засегнати(Пламена не се брои). Квото реши съвета-такова, през оная ми работа е. Но не заради неуважение към вас, а просто съм си такъв, не ми дреме ;D

п.п. и така и така темата е за препоръки, да дам и аз една:
ако може в раздел "продава", да не публикуват обяви за колички, камиончета, рейсчета и тн. от сорта, защото много се разводнява. Аз например, използвам олх, има си диекаст, аукцион, базар, пък може и в "Перник утреЕ", ,ако ви е по-близо и удобно ::)

:drinks:

Забележка от администратора:

Използването на повече от един потребителски профил е забранено.
Обидни кваификации, заплахи и др. подобни нарушения на правилата в постовете няма да се толерират.
Неуважително, подигравателно и/или нихилистично отношение към участниците, дори и придружено с извинение е неприемливо.

Mixy:
Днес явно е ден за създаване на проблеми във форума. С оглед на възникналата ситуация, темата се заключва. В най-скоро време администрацията ще прецени как да процедира и ще вземе съответните мерки.

Mixy,

Администратор на RailwayPassion.com

Mixy:
Във връзка с по-горното, администарцията отправя предупреждение към потребителите Pach и Велко с молба да се придържат към правилата на форума и по-специално т. 1.4. и да не публикуват постове с излишен оф-топик вкл. обиди, заплахи и др. под. един към друг както и към другите потребители.

Поради нарушение на т. 1.3. от правилата на форума, признато от Велко, дублиращият му профил беше заличен.

Лично от Mixy: Наистина не разбирам, защо беше нужно всичко това, но засега ще се въздържим от налагане на санкции с цел запазване на приемствеността и добрия дух във форума, както и за да не накърняваме нечии чувства, достойнство и т.н. Предпочитам да си говорим за модели на влакове, макети и всичко останало, свързано с хобито, вместо да се чудим с кой и как да се заяждаме като потребители и съответно после кой и как да бъде наказан от администраторите. Но ако въпреки това мое добронамерено желание някой реши да изпробва търпението на модераторския екип, нека знае, че то е на изчерпване.

Към всички участници: Моля използвайте линковете "Информирай модератор" долу вдясно на всеки пост, ако считате, че даден потребител или негово писание нарушават правилата. Ако искате да кажете нещо на някого, което не е свързано с конкретна тема, използвайте системата за лични съобщения. Търсенето на сметка от даден участник директно в следващ пост към него най-вероятно ще доведе до нарушване на правилата. Ще последва предупреждение, а при повторно нарушение може да бъдете поставени под модерация или временно отстранени от форума.

Темата се отключва, моля използвайте я по преднзначение. Напомням, че обсъждането на работата на администратори/модератори е забранено. Коментари от типа на "ама защо така", "той пръв започна", "малко им е" и др. подобни ще бъдат изтривани.

Mixy,

Администратор на RailwayPassion.com

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия