ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
За форума по принцип
Величко:
Едно предложение- модераторите да не само от София, щото така изглежда някак си, как да кажа-безпринципно. Разглеждайки предишни провинения(дори и се моа) ми се струва, че има лекичко "подпиране" на по-симпатични, по-заможни, или с по-голямо шкембе за сметка на принципите и правилата на форума. Не говоря само за случая от днес, а по принцип. Попадайки на стари теми, стари провинения виждам, как даден потребител досега е трябвало да бъде не само изгонен оревър, ами бит и изнасилен на някой прелез, ...че и повече. Просто се замислете, ттук сме няма и 100човека по-редовни, а въпреки това нещата явно не се получават. Това ви казвам приятелски, иначе бъдете сигурни, че нито на мен, нито на Миро, както и на много други не ни дреме от нищо и никой. И накрая, не е спортен форум , ама кой каза?
КЗЛ :wild:
Mixy:
--- Цитат на: Велко link=topic=3789.msg106151#msg106151 date=1484345929 ---модераторите да не само от София, щото така изглежда някак си, как да кажа-безпринципно
...
нито на мен, нито на Миро, както и на много други не ни дреме от нищо и никой
--- Край на цитат ---
Начи по принцип не ти дреме от нищо и никой, ама ако има нарушения и наказания било безпринципно??? Щом не ти дреме от какво се оплакваш? От това, че въпреки всички усилия, които се полагат форумът да върви гладко, все се намира някой дето нещо не му изнася и тръгва с рогата напред? Това ли те мъчи? Или, че поради същите усилия на самия теб ти беше спестено по-сериозно наказание преди време?
Ми хубаво - предлагам Велко за администратор на мое място и на часа си бия камшика. Който е "за" да гласува с "+" в горния му пост. На мен тотално вече ми писна да се разправям с простотии...
Величко:
Милене, по-спокойно го карай.
Първо, не се оплаквам-предлагам
Второ, не съм казал, че наказанието е безпринципно, а това модераторите да все от един град
Трето, казах ви го и тогава-накажете ме, аз колкото бана перманентни съм имал тук никой не ги е и сънувал
Четвърто, ако искаш и жената си набий-не ми дреме, щом го прие лично, но все пак не виждам проблема лично в теб или Павката преди време, който надали на своя глава тръгна да продава сета с булмаркетите, а в СКАЙП :dirol:
mitko0888:
Велко, от една година насам ТИ си единствения, който, от време навреме, си позволява псувни и гнусни нецензурни изрази, и то по отношение на други потребители, а не по принцип. Няма да ровя и да ти давам примери, не само в постовете, но и в т.н. оценки какви ги пишеш. Аз също ежедневно ги употребявам, но се старая във форума да не го правя. Освен теб единствено Венци остана да се изецпва, макар и рядко (напоследък). И понеже това ваше поведение остава въобще без никакъв отзвук, нищо чудно на вашите бирени сбирки точно ти да си го подкукуросал - Миро - да се изцепи по повод на Адриан. (гадая само)
Модерацята има някои "дребни" пропуски. Това съм го казвал преди години и на Иво, и на Владо. Но защо трябва някой да сере, а после да се чудим дали София, дали Пловдив да мете осраното?
Миро, не разбрах какво толкова Адри те подразни, че трябваше да ги пишеш тези неща. поне на половинета пишещи мога да намиря кусури (включително и каква бира пиете), но това не значи че трябва да се отнасям "грубо и невъзпитано". Но това си е мое мнение.
Величко:
Мите, ся щи кажа и що го подкукуросах: щото завиждам на Адри и да продавам повече неща. А, пцувам си, пцувам си-почеши се ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия