ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

За форума по принцип

<< < (46/50) > >>

jopeto:
Off-Topic:Изплетох, тая интрига, понеже си падам леко социопат! И реших да  разведря форума с бана на Пач! Понеже знам, че голяма част от вас изпитаха вътрешно задоволство от факта. Имам и трети никнейм във форума - Best Ripper. Плащам на Венци, за да идва на сбирките и вие да си тънете в заблуда.  Мерклина всъщност е мой ! Той идва  в къщи само, за да се снима с него! :spiteful:

Величко:
Off-Topic:И аз в теб се усъмних. Зверски яко и забавно беше. Искаме пак ;D

Mixy:
Да, много забавно беше, но купонът свърши. И понеже обърнахте темата за форума на детска градина, дойде времето да укротим страстите.

Mixy

Администратор на Railwaypassion.com

Mixy:
Напомням, че съгласно т. 1.14 от правилата, мнения като напр.

--- Цитат на: Best Ripper ---Аре бе! Ти сирИознУ ли????? Уеуееееееееее...  :sarcastic:
--- Край на цитат ---

и

--- Цитат на: pach ---Даааамм, това звучи като хубавата селска дума онождам!!!  :lol:
Да паузираме другомразеца Издислав!!! :haha:
--- Край на цитат ---

не допринасят с абсолютно нищо смислено в дадена дискусия, съответно ще се считат за спам и с голяма вероятност ще бъдат директно изтривани, особено ако под тях няма други отговори. Със същата вероятност, авторите им ще бъдат поставени под модерация, а при проявено упорство, ще бъдат и отстранени от форума за определен прериод от време, през който да могат да си починат и да съберат вдъхновение за нещо по-смислено, което да публикуват. Изключение от това ще бъде темата ПОЧЕШИЕЗИК, тъй като тя и без това няма друг смисъл.

Mixy,

Администратор на Railwaypassion.com

j.k.kolev:
Интересувам се кога най-после ще мога да дам оценка на потребителя Pach?
Sorry, you can't modify karma to this user.
Това съобщение го чета вече от доста време :yes:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия