ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
За форума по принцип
Mixy:
Потребителят Pach пожела да бъде изключен от системата за оценки. Той не може да оценява, съответно и не може да бъде оценяван.
Best Ripper:
След като някой може по желание да бъде изключен от системата за оценки, защо тогава да не се изключи цялата тая система? За всички във форума...
Mixy:
Нямам мнение относно системата за оценки, за мен това е заварено положение. Но може напр. да пуснеш анкета и да се види какво мислят и останалите участници. Ако мнозинството реши, че не иска оценки и ако няма възражения в екипа, то системата може да бъде деактивирана.
Best Ripper:
Ей таз постановка, че "ако няма възражения в екипа" ме отказва да пускам анкета...
Vlado:
Според мен да вземем пример от skyscrapercity форума и да се осигури възможност само за одобряване на мнения, т.е. да няма минуси - ако харесваш дадено мнение му шляпваш плюса(одобряваш го), ако размислиш, махаш плюса и толкова. Минусите винаги създават негативни реакции и поне за мен никога не са били добро решение.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия