ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
За форума по принцип
Vlado:
Адри, случаят тук е друг и ще ви помоля с Емо, да не се отклонявате от темата! :)
Adrian:
Случаят не е м/у Емко и мен , а принципен , към авторите трябва да има уважение , ако не друго ;)
Форумът може да бъде интересен и атрактивен в много отношения :
- пътеписи , със снимки и впечатления ; кой когато и където може да снима - да бъде ' очите ни' - в това отношение Лиро е великолепен ; темата за Хисар на Мунчо е чудесна ;
такива пътеписи в последствие 'разклоняват' като "клонки" нови теми - чертеж на сграда ( което Пацо често прави) , ама този лок какъв е бил , я какъв подържащ влак ...и т.н
- атрактивни и весели конкурси - за снимка , за самоделка , за най-красива съпруга , за най-малък хобист , най-интересна находка от боклука и пр. Няколко пъти настоявам за такива например под егидата на св.св. Тониеми - MVP ( most var. player - най-полезен играч ) например .
- разказите на бащите ни , на хора врели и кипели в железниците
да , трябва да има креативност , защото 'как да положа баластра' или "от какъв презерватив да режа за бандажите на Людмилката' направо ме зануляват
pavel75:
--- Цитат на: Adrian link=topic=3789.msg76790#msg76790 date=1334824700 ---.......
да , трябва да има креативност , защото 'как да положа баластра' или "от какъв презерватив да режа за бандажите на Людмилката' направо ме зануляват
--- Край на цитат ---
Това просто го прескачаш, не е нужно да четеш нещо, което не е интересно.
Adrian:
С прескачането е лесно ; номерът е темата да те провокира да вземеш отношение , да има активност .
Vlado:
Адри, само да ти напомня, че администрацията на форума се занимава с него като допълнителна дейност, а не професионално - никой не взима пари за труда си, не е назначен на длъжност "модератор". Ти като си толкова креативен и пълен с идеи, би ли се заел да модераторстваш и така да бъдеш толкова активен, колкото предлагаш другите да бъдат? Ще имаш ли време, желание, сили да си такъв?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия