ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
За форума по принцип
pavel75:
Само едно питане - каква е идеята на 10-та точка - макс 5 снимки. Сигурно има някаква идея. Примерно Зазо пуска снимки на парни локомотиви, но снимките са 7. Каква е идеята пост с 5 снимки и после друг с още 2.
Adrian:
много просто , мон ами : ако има голям пакет от снимки нека се пуснат видимо 3-4-5 макс за да разберем горе/долу за какво иде реч и за останалите да се пусне линк към
- сайта
- склад за снимки , където лесно да се разгледат
- сървър , на който е качен архив от всички снимки , откъдето лесно да се свалят , за да се прегледат от HD
Аз харесвам снимките и не губя време да си ги свалям 1по 1 , а си ги дръпвам накуп !
всичките ми препоръки са свързани с олекотяване на форума !! Много хора се оплакват ,че не могат да отварят 1 , камоли 2 снимки - или имат слаб нет , или ползват мобилен , или комповете са слаби . Например Грег е в провинцията и не може да отваря страниците ..
Не мога да разбера - вие сте опитни админи и модератори , не ви ли идват наум тези неща ??
Mixy:
По предложенията на Адриан:
5. Това е безмислено - нека всеки сам си преценява дали ще купува от продавач с кофти рейтинг. Пък и всеки може да плясне две кофти оценки само и само да прецака "конкуренцията".
6. Към това бих искал да добавя - нека да не се трие "прегрешението", за да знаят всички за какво става дума и как модераторите са си свършили работата. Това гради доверие в администрацията, обратното (триенето) го подкопава.
pavel75:
--- Цитат на: Adrian link=topic=3789.msg76826#msg76826 date=1334840150 ---....
Не мога да разбера - вие сте опитни админи и модератори , не ви ли идват наум тези неща ??
--- Край на цитат ---
Честно казано вече мина времето на интернета през модем и до сега не съм имал слаб интернет и не ми е идвал наум, че има такъв.
Ок, ето важно е да споделя. Сегашния админ може да го направи. То това вече е софтуера какво позволява
Adrian:
Павка , мани ги модемите , ами по планините като си с мобилен нет нищо не отлепва - ни клипове , ни снимки - запецва и това е ; нещата трябва да са максимално опростени и олекотени !
--- Цитат на: Mixy link=topic=3789.msg76827#msg76827 date=1334840484 ---
5. Това е безмислено - нека всеки сам си преценява дали ще купува от продавач с кофти рейтинг. Пък и всеки може да плясне две кофти оценки само и само да прецака "конкуренцията".
--- Край на цитат ---
В раздел "рекламации" продавачът , получил отрицателна оценка , ще може да се защити . Модераторът ще прецени дали оценката остава или се маха . Затова резко съветвам продаващите да правят качествени снимки на моментното състояние на модела - в последствие да им послужат като алиби - при условие ,че КОРЕКТНО са описали всичко по модела
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия