ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Интелектуална собственост
Der Hetzer:
Като се замисля, навремето в зората на комютрите, думичките mp3 и чалга бяха две взаимно изключващи си понятия, имайки предвид интектуалното ниво на слушателите на този тип съвкупност от звуци, спомням си когато още не бях особено светнат в компютърните дела и един приятел ми обясни какво е това mp3, как се компресирало и се събирали много песни на малко пространство... даже си беше записал порядъчно количество mp3-ки с готина музика и си спомням колко силно бях впечатлен от Winampa как така цяла вечер поркаме, а песните следват една след друга без да ставаш през половин час да обръщаш касетката или да сменяш диска... с насмешка и ирония тогава го попитах: "А има ли в интернет качени mp3-ки с чалга?" като предварително подозирах отговора, а той беше: "Луд ли си, дори и най-изветрелия тимуровец няма да се занимава да ги конвертира и да ги качва, че то кой ще му ги тегли, те любителите на тези ритми не са виждали компютър на живо..." Е да, ама ето вече че има :spiteful:
XRISTO:
Ами направете всичко с кинти, спрете торентите и тогава наистина ще се слуша само чалга, защото хората с пари у нас са радетели на чалгата. Вземете ни политиците, футболистите, бизнесмените..... ::)
Апропо ДОЛУ аста! :stop:
CaLLlo:
Когато се публикуват такива снимки, не е зле да се дава и инфото по-долу, не за друго, а заради авторските права ("Urheberrechtlich geschützt" или "Alle Rechte vorbehalten").
Всяка снимка има фотограф и/или собственик, и незнанието на съответното инфо съвсем не ни освобождава от задължението!
02.02 депо Пловдив 25.9.1965, Foto: Alfred Luft, Alle Rechte vorbehalten
ivo:
Саше :) снимките които публикувам до една са с платени права на авторите. Снимките и диапозитивите са в мен ... В най-скоро време ще ги сканирам професионално на висока резолюция. Ще ги прикача на сървъра на Railwaypassion и всеки желаещ ще може да си ги свали.
TheJackal:
Иво, ти ли си ги откупил от авторите им? Поздравления, ако е така! Иначе, ако на авторите е платено от някакъв сайт или печатна медия, те не могат да претендират за такива "авторски" права. Така, че качвай смело без да се замисляш. :dirol: Един път качени, те губят правата си - авторите, платено им е! ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия