Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Локомотивите по света
Rizar:
--- Цитат ---В тях се озрови влакчето от детството на таткото, купи се Лего с локомотива Томас и сега....Не можете да си представите в каква еуфория са в момента с тази поредица...
--- Край на цитат ---
За това си много прав. Аз нищо не казвам, че е лоша... Но има какво да се желае, за 10 лв, поне повечко информация, не мислиш ли? :)
JesusBlack14:
Никога не съм казвал нищо относно реакцията на хората относно тези модели. :) Нека им се радват, просто изобщо не се изненадвам на хитростта на Издателите. Стремежът въпросното нещо да ви се види интересно, само и само да го купите не е нищо ново и тук случая с тази поредица е точно такъв... :boredom:Дори днес им видях рекламата- поредното пресилено нещо. Веднага мога да дам пример но относно друга реклама
Дете се вози по лодка , плуваща в тоалетна хартия
-Всичко е тооолкова бяло и нежно
- и е меко!
Новата тоалетна хартия Емека, сега вече и с трети допълнителен пласт
Тука народа си казва - лелеее, това вече е нещо ново, което другите тоалетни хартии го нямат. Звучи много интересно.. ;D
( А ВСЪЩНОСТ ВЕЧЕ ПОЧТИ ВСИЧКИ ТОАЛЕТНИ ХАРТИИ СА С 3 ПЛАСТА. САМО ЧЕ НЕ, ГЛУПАВИЯ НАРОД СЕ ХВАЩА И ЗАПОЧВА ДА КУПУВА. ТОЙ Е ДОВОЛЕН, НО ПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ НА ХИТРЕЦИТЕ)
Съжалявам за нелепия пример, ама не се сдържах :lol:
Един заблуден човек може да се е зарадвал че си е купил часовник Ролекс за 20лв, ама в крайна сметка да е купил някоя реплика.
Ако тази реплика е била рекламирана по телевизията и не е казано, че е такава, неразбиращия човек отива и напълва торбите ;D
emilchaushev:
Някой видял ли е дали е пуснат новия брой?
niki:
преди малко ходих за димящи пръчки, но още не бяха го докарали в репа :drinks:
niki:
Вярно е , че не са върха на сладоледа, но е по добре да ги има, аз лично мисля, че е добре за хобито, - до момента имаше самолети, коли, кораби , камъни и тн и тн,Сега поне има и влакове, с не лоши материали,снимки и оформление, така чеее, дори като се погледне под разбиращото и критично око на хобиста, плюсовете са повече от минусите. :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия