Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Преживяванията Ви С ВЛАК

<< < (2/11) > >>

fpk1999:
Днес се случи,видях го с очите си,нещо,което силно ме впечатли и реших да го разкажа тук.Днес изпращахме баба на село,а по това време дойде "Диди"-то ;D дойде.Беше в скромен състав от второкласна 44-ка,първокласна 63-ка,второкласна 50-ка и второкласно екс дб.Съобщиха,че ще потегли с 20 мин. зак.,тоест в 8.30,а не както е по разписание в 8.10.Шокирах се като видях следната гледка: МБВ Истанбул-Белград в обичайният си състав от турски  кушет и екс дб 45 серия,......ГО ПРИКАЧИХА КЪМ ДИАНАТА!?!?!?!Веднага се сетих,че белградският заминава в 8.30.Сега явно Диана трябваше да му върви по разписанието.Някой има ли обяснение за това ,случило се днес,паранормално нещо?!

ПС
Иначе се получи готинка композиция. ;D

liro4605:
Тъжно е за обяснение! :resent:

Adrian:

fpk , снимай бе ,човек ! На гара не се ходи без фотоапарат  :thank_you:

liro4605:
Преди малко чувам звук на тифони неподхождащи за това време на деня.Излизам на балкона и виждам как любимият ми влак 4640 за Варна през Г Оряховица заминава от гарата с 07ма серия начело и зад нея 44ка го изстрелва  :neo:

lubomir:

--- Цитат на: liro4605 link=topic=3852.msg79610#msg79610 date=1340365818 ---Тъжно е за обяснение! :resent:

--- Край на цитат ---
Миро, всички знаем приказката за триците и маймуните. Ей това прави в момента БДЖ! Ако може пътниците да ги набутат по машините щото вагони няма пък и да има що да ги влачат като всеки вагон е 50т и си е чист разход на енергия да го караш. Освен това парка и структурата е в толкова плачевно състояние, че не достигат дори и машините за редовните бързи влакове и за пример ще дам мой личен опит. На 15-ти бързия влак Пловдив за София в 12:45, тръгна в 13:15, като машината излезна от депо в 13:05. В София пристигнахме с 35мин закъснение.
В един момент взех да си мисля дали няма да ни призоват от уредбата да слезем и да ги бутаме тия вагони до СФ ;D
2 месеца по рано, при закупуване на билети за Дианата в Сф на гишето ми казват че няма други места освен 1-ва класа, и се принудих да купя за мене и детето по-скъпи билети, а после се оказа че последния вагон 2 класа пътува празен до Пловдив с 2-3ма човека, а първата класа беше пълна до последно. Чиста проба изнудване!!!
Просто да се чудиш на очите с които искат да си плащаме билетите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия