Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Преживяванията Ви С ВЛАК
liro4605:
Не смятах да го пиша но ще го напиша.Влаковете са обединени поради липса на локомотив за вторият влак.Съответно се спазва разписанието на по късно пътуващият.
Вчера аз лично свалих инвентара от поредният локомотив спрян от движение поради превишен пробег за планов ремонт.Чак ми се ревеше като знам колко часове имам зад пулта му и колко добре се е справял с влаковете.Вчера просто като го прегарирах и свалих шалтера му..... Нищо хубаво освен резака не го чака :focus: :skull:
Локомотивите макар и остарели са си точно за нашите условия и това го виждат и частните превозвачи с техните лигави техники.
Както се казва в един стар БГ филм“За нашите условия саааамо Москвич,от мен да го знаеш.“
Това с билетите което ти се е случило си е чисто грешка в нископоставен служител незайнтересован от нищо от където са и корените на проблемите.
fpk1999:
Ясно!Аз си помислих ,че може да е заради това.Просто се зачудих. :yes:Иначе наистина се получи интересна композиция.Като гледам каква е криза,май и на моя макет трябва да прилагам тази практика :resent:
lubomir:
--- Цитат на: liro4605 link=topic=3852.msg79616#msg79616 date=1340367807 ---Не смятах да го пиша но ще го напиша.Влаковете са обединени поради липса на локомотив за вторият влак.Съответно се спазва разписанието на по късно пътуващият.
Вчера аз лично свалих инвентара от поредният локомотив спрян от движение поради превишен пробег за планов ремонт.Чак ми се ревеше като знам колко часове имам зад пулта му и колко добре се е справял с влаковете.Вчера просто като го прегарирах и свалих шалтера му..... Нищо хубаво освен резака не го чака :focus: :skull:
Локомотивите макар и остарели са си точно за нашите условия и това го виждат и частните превозвачи с техните лигави техники.
Както се казва в един стар БГ филм“За нашите условия саааамо Москвич,от мен да го знаеш.“
Това с билетите което ти се е случило си е чисто грешка в нископоставен служител незайнтересован от нищо от където са и корените на проблемите.
--- Край на цитат ---
Точно затова мисля че БДЖ е на изживяване.
Относно билетите: да ти кажа честно пробвах и на двете гишета на които даваха билетите за Дианата и на двете получих еднотипен отговор че няма места за 2-ра класа, така че изключвам възможността за уникална незайнтересованст на служителката. В такъв момент не ми идва нищо освен, че това си е заповед "свише" с цел увеличаване на постъпленията. Не забравяй, че работа на маркетинговите отдели в България се свежда единствено и само как все повече и повече да излъжем клиентите и да им вземем повече пари за по-малко свършена работа. Докато в нормалните държави се търсят какви са нуждите на клентите и търсене на идеи за по-доброто им задоволяване. Ей това е малката разлика между тук и там в правенето на бизнес.
gzo:
--- Цитат на: lubomir link=topic=3852.msg79619#msg79619 date=1340371893 ---Точно затова мисля че БДЖ е на изживяване.
--- Край на цитат ---
Работата на нашия прител Миро ми напомня до голяма степен работата на огнеборците в нашия град. Таз зима, дето мина имаше няколко пожара в ЖК-то над нас, а до там пътя се вие по едни серпентини с голям наклон. Вдигнали са ги по тревога момчетата и те хвърчат с надутата сирена по барчината. Да де, ама са тръгнали да вършат работата с една антика - Шкода 706 със сдвоена кабина и надпис на борда "МЛАДА ГВАРДИЯ". Наблъскали са се всички вътре, цистерната пълна (нищо че половината изтече по-пътя), баира стръмен а шкодата реве като за цяла танкова рота. Уж реве, а едвам пъпли по хем стръмния хем заледен баир. Целия квартал излезе по балконите да види какво е туй ревящо чудо. Голяма мъка ! Шофьора се озъбил и стиска зъби да изцеди машината още малко, че да стигне на магия до пожара. Чак ми се приплака, като гледах как са принудени да си вършат работата, а в същото време всички до един са я захванали по мерак още от детството. Та и на Миро работата е същата- всичко до дупка до пълно рухване ! Ей за това го уважавам и него и колегите му и всички професионалисти дето са принудени да работят на магия.
choveka_vlak:
"Цирка никога не свършва!, той само започва!." ... :blind:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия