Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Оказион - правила и препоръки | Bargains - rules and advices

Раздел "Продава / Купува" се закрива.

<< < (31/34) > >>

toniemi:

--- Цитат на: Велко link=topic=3860.msg84486#msg84486 date=1354995745 ---добре де, единия мод вместо да ме насочи към подходяща тема, иска да ми пикае в мивката :nono: следващият го подкрепя, явно и на него простата му е извън релси,  следващите двама  :drinks: Владо, ок, ама насочи ме......
дайте ми линк, където да ми помогнат за ТТ, ако обичате  :search:

--- Край на цитат ---
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php?action=smfbay;sa=home
Прав си! :yes:

Величко:

--- Цитат на: toniemi link=topic=3860.msg84487#msg84487 date=1354996288 ---
--- Цитат на: Велко link=topic=3860.msg84486#msg84486 date=1354995745 ---добре де, единия мод вместо да ме насочи към подходяща тема, иска да ми пикае в мивката :nono: следващият го подкрепя, явно и на него простата му е извън релси,  следващите двама  :drinks: Владо, ок, ама насочи ме......
дайте ми линк, където да ми помогнат за ТТ, ако обичате  :search:

--- Край на цитат ---
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php?action=smfbay;sa=home
Прав си! :yes:

--- Край на цитат ---
Мерси :hi:

zazo:
Тонка, незнам прав ли е, но първия пост в същата тая тема, в която пикаем ....ъъъ пардон пишем в момента обяснява къде са обявите за покупко-продажба. Но понеже Велко няма време да прочете 3 реда, трябва някой персонално линк да му пусне.

Величко:

--- Цитат на: zazo link=topic=3860.msg84489#msg84489 date=1355000146 ---Тонка, незнам прав ли е, но първия пост в същата тая тема, в която пикаем ....ъъъ пардон пишем в момента обяснява къде са обявите за покупко-продажба. Но понеже Велко няма време да прочете 3 реда, трябва някой персонално линк да му пусне.

--- Край на цитат ---

Нещо се заяждаш ли? Като не искаш да помогнеш- ходи си лягай. Оспами темата с твоята пикня, релсите ръжда хванаха........ей, голям проблем стана, хем искаме да пикаме, хем да не се опръскаме......... иначе е готино да сме отворени на чужд гръб, ако може, де!?

Boris 2-12-4:
ЗАТОВА!!!

Ще сме на последно място в Европа!
Защото админите подминават ТАКОВА ароганто поведение. Строги са само към малка част форумците, а трябва към всички.
Знам, че Иво иска "со кротце, со благо" - но липсата на елементарна самокритичност, си е бич за обществото ни.

А останалите?!?, " блатото, както се е казвало по време на Френската революция". Кютат си и не им пука.
 Така е и когато ни обират циганки джебчиики - ходят по 4-5 и макар ръката на джепчийката да беше още в джоба ми - хванах я. Те отричаха това и другите ревяха в глас с нея. Излезе охраната на ЦУМ и започна : " Ми пусни ги, ще трябва да викаме полиция. Много писане е."  И когато помолих ОКОЛНИТЕ БЪЛГАРИ ДА СВИДЕТЕЛСТВАТсе изсулиха и никой не остана. Това е като нямаш гражданска позиция...

Нейсе Баи Ганьо, запуши я...

Велко, никой не Ти е длъжен. Първо потърси, и ако не немариш чак тогава питай. Това са хиляди страници със съвети. Колкото до поведението Ти - виж по-горе. Веднъж взе отношение, но продължаваш да ровиш.
Да не си от пловдиските запалянковци, които ходят на мач, не да го гледат, а да се бият?!?
Имам и приятели и роднини от Филибето. Определена знаят кога да спрат , при все че са запалянковци...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия