Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Мишо Табаков - В ПАМЕТ НА martzaro !!!

<< < (6/19) > >>

pach:
ами ето нещо набързо.

а едно от възможните решения е:

та къде ти е моста на твоята план?

misho_tabakoff:

--- Цитат на: pach link=topic=393.msg6264#msg6264 date=1212070225 --- .... а къде ти е моста на твоята план?

--- Край на цитат ---

А бе не съм пръв художник, но ето това сътворих ....  ???

Уф, много дребно е станало ...

Долу минават 4 черни коловоза, над тях два червени ... е те там е мостата.  ::)

pach:
Мда , тъй като днес е петък , и с форума имаше явно проблем , си поиграх малко (колкото да ме ядоса тъпата програма) с Роковските релси и т.н.
Ами гадно малко място имаш с мерак за голяма гара , голям мост , голями радиуси и т.н. та малко ми е мъка за теб .Важното е че ти изпитваш удоволствие да си фантазираш и проектираш !!!Това е най-сладкото от този етап - докато чертаеш и пред очите ти се движат вече влаковете!
Не е лошо да покажеш окончателният проект  в програмата с която си направил разчета за релсовият материал (не разбрах с WINRAIL ли го правиш?) защото сам си се убедил , че минаваш на ръба.
И тъй като ми дойде една еретична мисъл ще те питам - не можеш ли да направиш размяна с някой съсед на таванското помещение , поне да не е ъглово като твойто , щото с тия два наклона на покрива - ми то няма въздух , а ти си седнал да мислиш за дълги крака ;)
 ;D ;D ;D

misho_tabakoff:
pach, ЕМПЕРАТОРЕ!!!! Златни сте! Дадохте ми страхотни идеи.

Наистина съм кът с мястото. И ако си мислиш, че не съм питал съседите за техните помещения дълбоко се лъжеш! Нашето таванско даже е най-голямото като площ именно защото е скосено и губя от обем. Исках да купя съседно помещение ... със стари пенсионери на глава излиза ли се!!!!!

Днес цял ден се опитвам да осмисля идеите и на двама ви ... и стигнах до това решение.

pach:
Ма то почва да се избистря и да става по убаво бре!
малко не съм сигурен - лилавото сигурно са тунели!
Обаче комина май съвсем го отряза!
 ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия