Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макета на Tazcho в Н0 мащаб

<< < (10/22) > >>

tazcho:

--- Цитат на: София 70 link=topic=3984.msg83163#msg83163 date=1351508390 --- :good: майсторче!
Вратата на стаята се отваря навън , нали?
Какви други сгради имаш?

--- Край на цитат ---

"вратата на стаята" се отваря навътре и е врата на тоалетната а вратата на самото бившо магазинче е цяла витрина от другата страна ама съм я затъмнил да не влиза слънчице и да ми похабява макета :)

сгради ЗА СЕГА имам само тези където се виждат на клипа , гаричка , перон , хотелче и магазинче за ЖП модели както и един стрелочен пост и няколко дръвчета , обаче от към транспортни средства набирам скорост , освен многото бусчета и голфове които имам чакам всеки момент да ми пристигнат и някои камиони на херпа , заглеждам се и за автобуси ама май ще изчакат за следващият месец че жената ще ме изгони от нас ако продължавам да харча всяка седмица по над 200лв за макета.

tazcho:
Днес ми пристигна първия камьон на херпа от германия , учудващо но го купих в събота , в понеделник беше изпратен и днес сутринта беше в къщи , това за сега ми е рекорд за бърза доставка от онлайн магазин нейде извън БГ.

Много съм доволен от изработката и детайлите му , даже му се вдига кабината и има двигател отдолу :D ,
много добре си пасна с бусчетата и голфчетата като размери

и накрая от радост отскочих до хобиленда да си взема занимание за близките дни , един магазин на пико и една църквичка на аухаген , в близките дни като ги направя ще ги нащракам вече на макета ;)

София 70:
Честита придобивка!
Сподели кой е магазина в Германия:)

tazcho:

--- Цитат на: София 70 link=topic=3984.msg83261#msg83261 date=1351790416 ---Честита придобивка!
Сподели кой е магазина в Германия:)

--- Край на цитат ---
ebay.de ;)

Ivo Nedkov:
Поздравления за това, че си успял да си освободиш цяла стая за хобито и за макета!!!
Много от нас, можем само да ти завиждаме благородно...
Пък и времето става лошо и се предполага,
че ще имаш повече време за работа по макета.
Успех!  :yes:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия