Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на Tazcho в Н0 мащаб
tazcho:
--- Цитат на: bategojko link=topic=3984.msg83413#msg83413 date=1352283074 ---Поздравления за това, че си успял да си освободиш цяла стая за хобито и за макета!!!
Много от нас, можем само да ти завиждаме благородно...
Пък и времето става лошо и се предполага,
че ще имаш повече време за работа по макета.
Успех! :yes:
--- Край на цитат ---
мерси колега , но не беше лесно , бяха големи борби с жената докато я предумам да си премести всичките стари чанти обувки и дрехи от магазинчето в гаража зада мога аз да се нанеса там че в гаража няма никаква настилка като плочки или нещо друго и е прашничко а това не е добре за макета та стигнахме до консенсус всички нейни работи в чували и в гаража , а аз с всичките ми влакове колички самолети и останалите хобистки работи се преместихме в магазинчето където освен че има плочки ами е и с яка изолация отвсякъде и си има климатиче , та през студените зимни дни и нощи няма да им е студено ;) и не завиждайте , пожелавам го на всеки да има място къде да си разгръща идеите .
а за време се опитвам да отделям колкото се може повече за макета , но това се случва предимно вечер когато сложа малкия да спи , ляга си и аз слизам и почвам да действам :)
tazcho:
Днес германците пак ме зарадваха с 2 бързи доставки за под седмица !
Тъй като от скоро се занимавам с ЖП Модели марката
"WELLY" ми е малко непозната , но в сравнение с досегашните които съм взимал /викинг,херпа и още 1-2 марки/
тези са невероятно детаилни и сполучливи на всичкото отгоре са метални и с "гумени" гуми :im_so_happy:
п.п. сега се загледах и какво да видя по тракинга
Франкфурт - София 23часа
София - Пазарджик 2 дни :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: никога няма да се оправим
tazcho:
взеха че ми пристигнаха и другия вид дръвчета
и няколко камьона и рейса , обаче реших да се заям за камьон на пико и се оказа че няма от къде да се купи само камьона или вагона с камьона освен с сет и взех че си го взех целия сет :spiteful:
тук е вече на релсите
а тук първото пробно обикаляне барабар с още няколко вагона
http://www.youtube.com/watch?v=Im-J4a5q8Lk&feature=youtu.be
София 70:
По-леко през стрелките :)
Супер са ти придобивките , ама давай и макета...
mill:
Tazcho, plss - камьон - камИОн :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия