Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на Tazcho в Н0 мащаб
toniemi:
Човек да ти завиди :spiteful:
Честито!
Людмилката се движи по-бавно от другите локомотиви,защото така е конструиран!Никой не е дал стандарт за това!Просто с регулиране на тока си постигаш моделната скорост!
tazcho:
В петък ме зарадваха с.........
и веднага започна да бачка ;)
а в неделя вече бях горд собственик на първия ми цифров сет
и веднага беше сложен на релсите
след което беше направена композиция на DB
http://www.youtube.com/watch?v=Md-1cUNrdOE&feature=youtu.be
както се чува накрая на клипа последния вагон платформа се беше откачил от композицията и дерайлира след като беше ударен от тежкия BR294 при следващото му идване :D за щастие без щети
ето го и първият ми БДЖ вагон вече на релсите , за момента теглен от DB локомотив поради липса на БДЖ такъв !
София 70:
Честити придобивки!
Timerlane:
Да са ти честити придобивките, особено БДЖ вагона :) :ok:
tazcho:
След като вече разбрах какво точно искам дойде време да посрещна новата година с нов макет :)
общо взето макета ще бъде 6метра на 70см с две спирали накрая , без вдигащи или местещи се части , фибрани , PVC-та и други подобни материали , всичко ще е ПДЧ или с други думи казано талашит 16мм и 18мм.
Всичко беше развалено до основи и започнато от началото , ето и снимка на едната спирала
в случая тази ще бъде с 4 линии иначе останалото трасе цялото ще е само с 2 , засега основната гара си остава с 4 коловоза
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия