Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макета на Tazcho в Н0 мащаб

<< < (12/22) > >>

tazcho:
още малко ще се почудя дали да остане в този затворен вариант или да мина на "П" образен с няколко нива . ама нека да мине новата година и ще реша  кой вариант ще ми се харесва повече и тогава ще започне същинската работа по макета , сега всичко е наслагано само ей така за проби

tazcho:

--- Цитат на: muncho link=topic=3984.msg84473#msg84473 date=1354950754 ---Tazcho, plss - камьон - камИОн :hi:

--- Край на цитат ---
е за това не трябваше в трети клас да бягам от училище за да се крием с съученичките да пушим по храсталаците  :lol:

tazcho:
Първият ми БДЖ Вагон

но не последният ;)

tazcho:
Ето и какво ми подари предварително дядо коледа в лицето на един приятел

след внимателно разглобяване и почистване последвано от смазване и зглобяване заработи чудесно при първото пускане , макар и на незнайно колко години лока пърка по релсите , но за съжаление сравнително по-бавно от 218-ката например и да не говорим за най-новата електричка , не знам дали е направен умишлено да е бавен или има проблем макар да не забелязах нищо нередно , но като се замисля има осезаема разлика в скоростта на последните ми два нови локомотива 218 и таурус , може би си е умишлено ама вие ще кажете ;)

Цистерна тега

Цистерна Шел /лявата/

Цистерна нямам идея каква е  /пак лявата/ :unsure:

и се оформя композицийка ;)

има и още една 4осна цистерна , но не съм я снимал че иска малко ремонт

получих още от дядо коледа и едина композиция , парен локомотив , 2 пътнически вагона , пощенски и багажен

а на всичкото отгоре изкочи от чувала и един странен за мен вагон

ето го до друг мой стар вагон , но не на БДЖ

Rizar:
Честити придобивки и да си ги караш със здраве!  :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия