Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Бъдещите гари на макета на StefanОff

<< < (9/13) > >>

stefanoff:
То се оказало, че е петък, респективно след петъка е събота, след като  женското царство при мен заспа , аз като един истински мъж се заех с мъжките работи. Нямах търпение да сглобя получните детайли и малко по малко залепих почти всичко. Качеството дори без да съм боядисвал е на завидно ново, гони фабрично, нямам грешки в проектирането и всичко си пасна до милиметър.

Монетката е само за мащаб, кафявото по картона е прегарянето с лазера, но след прорязването ръбовете са сякаш като изпечени и са много твърди. Не съм шкурил или обработвал нищо след лепенето.
При наличие на време ще си подготвя и "Елисейна" предполагам първо ще я метна на принтера за тест, ако паднат кинти може да я сурна и нея на лазера.
Добър приятел - колега от форума ми подметна една красива ЖП спирка от Балкана, та ако знае колко съм изкушен ;), но днес е ден за бачкане (допълнително вадене на пари за по-добър живот) и с страничните занимание чак довечера.

gregary:
Невероятно!
Ти си на друго ниво! :hi:

daddy_g:
супер е станала...а съм подготвил и осветление за нея...ако знаехме и интериора какъв е ...и него ще направя :spiteful: :spiteful: :spiteful: :spiteful:

stefanoff:
Колега daddy_g, не ме базикай на тема интериор;)
Знаеш къде ми е най голямата сила:)
Да не показвам последните проекти по които работя, че не са по темата:)

daddy_g:
Знам къде ти е силата знам  :) :) :) :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия