Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Бъдещите гари на макета на StefanОff
stefanoff:
По идея на колега и в намереното свободно време, докато работната машина рендва поредната картинка метнах тази спирка:
В началото като 3D,
После дай боже като модел.
Не я знам къде е и нямам никакви размери , но на база снимки от нета и малко логика спретнах прилично проектче (поне според мен).
Хубавото, че има снимки и на интериора, ако ме прещрака съчмата може да се избухне.
daddy_g:
Ах как ме хваща яд че го нямам Аутокад-а и вкъщи...до понеделник щеше да е готова за рязане
liro4605:
Ще съм щастлив да видя спирка Стайновци на макет :hi:
Намира се между ЦАРЕВА ЛИВАДА и(СТАЙНОВЦИ) ТРЯВНА.Китна малка и достойна за макет.
Та така стават хубавите работи:
аз на него той на теб,
и ей на,ето ти проект!
:hi: :hi: :hi:
liro4605:
Темата си е твоя!Не искам да я разбърквам,но не спирам да мисля,че по твоя начин може да се получи моята любима спирка(гара)достойна за музеи,а именно:
Ако ли не поне една друга много култува с историческо име за нас Българите
http://bgphoto.net/photos/37794/o634395938758623750.jpg
За по-големи проекти като гара Пловдив,която е една от малкото гари с такъв мащаб останали от някога за сега няма да говоря.
:hi: :hi: :hi:
stefanoff:
Извинявам се за незнанието си , но кои са тези гари , за да посабера малко инфо?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия