Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Бъдещите гари на макета на StefanОff
stefanoff:
Днес получих това, е черното е грешка в комуникацията, ама така или иначе ще се боядисва.
liro4605:
Страхотни проекти на страхотен човек.Щастлив съм,че вече се познаваме лично :hi:
stefanoff:
Откраднах малко време у нас и почнах Стайновци. Наблягах на детайлност и вратата и прозорците се получиха добре.
Остават още много детайли и боядисване, но това че боядисвам преди монтажа се оказва голям плюс, става доста по-добре и чисто.
Днес ми пристигна аерографа, надявам се че наличието му ще вдигне още качеството, само да му измисля компресор.
Монетката е само за мащаб и кеф.
stefanoff:
Днес получих дългоочаквания СМС за получена пратка. Пристигна и последното попълнение за макета от към ЖП структура - Гара Елисейна. Този път грешка в комуникациите с лазера нямаше, и всички детайли си дойдоха с необходимите дебелини. Общият им брой е над 200, и се старах да дам по-търговски вид на плаките, изглеждат направо фабрично.
Не ми се режеха на ръка и затова ги пуснах на лазера (да жив и здрав шефа, не че дава кой знае колко пари, но поне са с фиксирана дата , която се спазва)
Тези дни ще се разбере какво съм чертал и смятал, като почна да сглобявам.
Пък като свърша гарите съм хвърлил едно око на типична селска къща (с разпределение "пищов").
zazo:
Екстра изглежда всичко. Допада ми подхода ти и това, че правиш български неща.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия