Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Как да възстановим счупени парапети на вагон - цистерна в ТТ

<< < (2/5) > >>

Vlado:
Все давам за пример моята 14-ка и в случая пак ще го направя:

Виж парапета на пътеходното:

Снимка: Ванката

Струната е добре подбрана като дебелина по отношение на общите габарити.

pach:
Да бе ...вярно...
...само дето никой не се сеща...оригиналните парапети на цистерните са от "Г"-образен винкел.
Така че всякакъв тел е ...добре дошъл...щото минава на "тръбен парапет".
 А размера на телта - 0,5 мм * 120 = 60 мм което е съвсем точно за такъв парапет на цистерната.
Само трябва да е по-твърда от медната, за да "търпи" някои друг натиск при боравене с вагона.
 ;D ;D ;D

Gervasii:

--- Цитат на: pach link=topic=4045.msg83217#msg83217 date=1351679796 ---Да бе ...вярно...
...само дето никой не се сеща...оригиналните парапети на цистерните са от "Г"-образен винкел.
Така че всякакъв тел е ...добре дошъл...щото минава на "тръбен парапет".
 А размера на телта - 0,5 мм * 120 = 60 мм което е съвсем точно за такъв парапет на цистерната.
Само трябва да е по-твърда от медната, за да "търпи" някои друг натиск при боравене с вагона.
 ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---
Ето няма проблем - купуваш и действаш http://www.fohrmann.com/bleche-profile-werkstoffe-zubehor/winkelprofile-4196.html
много са добри и коректни отдавна купувам от тях  :good:

София 70:
Tъй де , аз съм дал само пример :)

pach:

--- Цитат на: Gervasii link=topic=4045.msg83218#msg83218 date=1351683537 ---Ето няма проблем - купуваш и действаш http://www.fohrmann.com/bleche-profile-werkstoffe-zubehor/winkelprofile-4196.html
много са добри и коректни отдавна купувам от тях  :good:

--- Край на цитат ---

Ето това е приказка...при това са месингови.
 Малко скъпичко е за България, ама важното е че ги пращат.
Перфектно Доряне!!!  :ok: :hi: :hi: :hi:
Може някоя от следващите поръчки да се включа и аз малко към теб...може би около нова година,
 за подаръци ще се редя и аз пред "по-добрата половинка"  :blush2: :dance1: :give_heart:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия