Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 07-11 и 07-054 БДЖ
KRAKOMOBILA:
По това време списанието е изцяло черно-бяло. Темата остава да бъде все по-интересна следя с интерес. За жалост не мога да се включа в дискусията. :)
D2:
Стояне на по-горната снимка на 07-10 талигите не са ли от "ТАЙГА"?
KRAKOMOBILA:
Талигите са типично съветски за това време... монтирани на хиляди локомотиви включително и Машките. В случая както се каза се ползват за транспортни.
TANO:
Вярно табелките са горе от 07-07 нататък. Аз щото първите 10 машини са от 1971 и си мислех, че всичките са така. Без да си направя труда да огледам снимките. Благодаря на всички, които се включват в темата и продължавам нататък.
От това някога трябва да стане 07-054.
На ръка – с черно само гумите на челните прозорци и чистачките. Страничните джамове на кабината и машинното си остават с цвета на коша. С жълто – отвътре и челния ръб на фара, стойките за сигналните дискове, кутията за отоплението и кутията на талигата, капачката и нивомера за горивото (тук ги няма), с червено – ръкохватките на капаците и марките на бандажите.
Със сребристо само дръжките на бравите. Почернени с туш решетки, ивици на буферите и престилката.
Отделно – ивиците на престилките. Скъсаха ми нервите. След два неуспешни опита с облепване, и стикери, най-накрая извадих четката и се направих на художник. Личи си, ама кво да направя. При това като по тарикат качвам снимка на престилката, която стана по малко зле. Като наслагам спряга и ръкавите частично ще покрия проблема.
Малко карантии:
Двата заедно. Някой друг път ще се опитам да направя по свестни снимки.
Така мисля с боята да съм свършил. Това е 36-тия километър от дистанцията. Остават още 6 км., и 195 м. Дотук тичах по трасето сам. До края ще ми трябва помощ за стъпките, които остава да се свършат. За едната от тях помощта е оказана и в момента я работя. Следващата публикация ще е, когато съм готов с нея.
tritehiksa83:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия