Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 07-11 и 07-054 БДЖ
TANO:
Естествено, че пясъчниците ще хвръкнат. Щом германеца е могъл, ще мога и аз. Вижте точно последната снимка от сайта му - едната талига е с изпилени пясъчници. Просто не съм стигнал до там. До сега темата беше по скоро от какво се прави 07. По напред в темата писах, че 07-11 ще бъде с тип2, 07-54 с тип1 и двете без пясъчници. Не, че буксовите опори ще ми се опънат да ги преправям, но и така не съм в грешка. Просто си спестявам малко работа
Mixy:
--- Цитат ---Нещо забелязвам, че ви хвана страх да пишете тук...
--- Край на цитат ---
Пишат само тези, които разбират и имат какво да кажат. Останалите само четем и попиваме :)
CaLLlo:
--- Цитат на: TANO link=topic=4075.msg84571#msg84571 date=1355214967 ---Нещо забелязвам, че ви хвана страх да пишете тук, ...
--- Край на цитат ---
По учебниците не се драска! ... че после
Ivo Nedkov:
--- Цитат на: TANO link=topic=4075.msg84571#msg84571 date=1355214967 ---... Нещо забелязвам, че ви хвана страх да пишете тук...
--- Край на цитат ---
Добре, ето и 2 въпроса, които направо ме е срам да задам: :blush2:
1. Защо казвате на този локомотив "Людмила"??? - това се питам от доста време...
С коя личност е свързан и защо??? :unsure:
2. Защо надписа БДЖ на този локомотив е толкова голям? Кой го е решил и защо?
Не съм виждал по другите ни локомотиви толкова голям надпис... :unsure:
pavel75:
--- Цитат на: bategojko link=topic=4075.msg84601#msg84601 date=1355304442 ---.....
2. Защо надписа БДЖ на този локомотив е толкова голям? Кой го е решил и защо?
Не съм виждал по другите ни локомотиви толкова голям надпис... :unsure:
--- Край на цитат ---
Някъде четох, но може и поредният градски мит да е, че по време на войната в Югославия наши локомотиви са стигали до Ниш. И натовският пилот да знае, че е приятелски влак.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия