Браво Емиле - надявам се да представите България достойно (дори с частните лица)!!!
Мислех че FREDL (или както ти го наричаш - тула), все още не е готов напълно,
но щом вече се работи и от България с него е чудесно.
Това (програмата) е страхотно улеснение, не само за организаторите но и за самите участници.
Имам питане - как сте с часовника за гарата ? Имате ли предвидена такава опция за нашата гара Гавраилово?
(а сега се сещам - допуска ли се и без часовник да се участва в "карането" по разсписание)
Съгласно етичния кодекс на FKTT (които не е задължителен, но все пак се препоръчва)
кой ще е нашето лице за свръзка и уточнихте ли езика за комуникация с унгарците (ти знаеш английски например)?
Съвсем искрено ви казвам, ако имате някакви задачки или проблеми, готови сме да помагаме с каквото можем!Нали всички сме българи!!! Вие само кажете, щото и така ви досадих с въпросите си (пък и явно скандализирах някои хора)
но моля да бъда извинен ако съм предизвикал негативни чувства - не това беше целта ми!
Колкото до линка - разбирам че и ти си го видял, а има и още едно ...което сигурно е "бъгче".
На страницата за влизане във FREDL, като "чукнеш" опцията "BULGARSKI" - отдолу (в ляво) изписва "Здравей Емо".
Няма лошо, това че IP-тата от България не са само на Емо, е ясно, ама нека го погледнат това, щото според мен е някакъв бъг май.