Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Това не мога да го намеря - обща бърза тема , въпрос - отговор !!!без коментари

<< < (2/23) > >>

Der Hetzer:
Имаш тая книга на Пико?
Откога я търсех... аз пък си имам скенер у нас...
Можеш ли да я донесеш на срещата утре?

Vlado:
Не ти трябва скенер, а само хубав цветен принтер:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,88.msg9288.html#msg9288
Баце Мишо Табаков прави чудеса, р'и'еш ли! :)

Der Hetzer:
Направо си е чудо!
МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!
Навремето си харесах една схема точно от тази книга и идеите ми винаги са се въртяли около нея (разбира се със съответните изменения и присъщата ми грандоманщина, е не точно де, увеличих размера с метър -два на някои места, удвоих някои коловози...). Толкова се радвам да я видя отново  :) Върнахте ме в младините, Благодаря!  :) :) :)

CaLLlo:
Браво, добра работа!
И аз имам много неща, които бих искал да закача тук някъде, т.н. Библия за локомотиви и др. информация и дезинформация, но се притеснявам да нямаме проблем някой ден с авторските права на някого!

Знам ли !?!

Maktub:

--- Цитат на: CALLlO link=topic=413.msg9302#msg9302 date=1220049056 ---Браво, добра работа!
И аз имам много неща, които бих искал да закача тук някъде, т.н. Библия за локомотиви и др. информация и дезинформация, но се притеснявам да нямаме проблем някой ден с авторските права на някого!
(Image removed from quote.)
Знам ли !?!

--- Край на цитат ---

Мисля, че няма да има проблеми, тъй като - първо - няма да правиш пари от нея и - второ - няма да й криеш автора, издателя и т.н. В крайна сметка тези неща са писани от също такива запалени жп-мозелни мечтатели и не вярвам някой да прави проблем от това, особено ако става въпрос за неща, които отдавна вече не могат да се намерят по книжарници и пазари.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия