Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Това не мога да го намеря - обща бърза тема , въпрос - отговор !!!без коментари
misho_tabakoff:
--- Цитат на: br118 link=topic=413.msg9292#msg9292 date=1220027505 ---Имаш тая книга на Пико?
Откога я търсех... аз пък си имам скенер у нас...
Можеш ли да я донесеш на срещата утре?
--- Край на цитат ---
Аз вече си я разпечатих и намалих драстично 100-те страници. Излишните просто бяха изхвърлени (така и така не шпрехам немски, само калабалък създават), оставих си картинките (нали сме порастнали деца, а децата гледат само картинки), и днес мисля да им нанижа една спирала за да стои под възглавницата ми.
misho_tabakoff:
--- Цитат на: CALLlO link=topic=413.msg9302#msg9302 date=1220049056 ---Браво, добра работа!
И аз имам много неща, които бих искал да закача тук някъде, т.н. Библия за локомотиви и др. информация и дезинформация, но се притеснявам да нямаме проблем някой ден с авторските права на някого!
(Image removed from quote.)
Знам ли !?!
--- Край на цитат ---
Дай ми ги на мен, аз има къде да ги закача и всеки от нас да може да ги дърпа.
pach:
Търся по какъвто и да е начин (разрешен от закона ;) ;) ;))
чешките книги "Modely železnice v terénu" od V. Zusky z roku 1988 , "Modely osobních vozů ČSD" - NADAS, Praha 1971 и "Lokomotivní depa a jejich modely " - NADAS - AFGH, Praha 1992 " .
За тези дето не са ги чували ще поясня , че това всъщност е чешкият "Юри Ботев" и "Димитър Деянов" но в едно . Почетен гражданин на Jesenic и областта Rakovník той е написал доста книги и голям брой статии на тема железниците и железопътният моделизъм.
Първата книга е конкретно за планове и моделиране на макети.
Втората е за подвижният състав на CSD , а ние както знаем ползваме доста от същият.
Третата е посветена на локомотивните депа и техните модели.
Автора е Владимир Зуска.
Някой от по-старите моделисти да ги има , или да знае от къде може дъ бъдат издърпани?
Не бих се отказал и от някоя от поредиците му в статии като например на тема "Водонапорните кранове " в броеве 14/90 ;16/90 ;19/90 ;22/90 ;2 / 91 ;4 / 91 от списание "Železničář "
Афе с три думи - този автор всичко!!!
;D ;) ;D
pach:
Хелп , къде е темата на телефонният указател?
Кръстосах всичко и не мога да я намеря... :-[
pach:
Намерих я!!!
;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия