Боре, не е лошо да си пиеш вече хапчетата по-редовно.
Защото явно и въпреки ревността ти, информацията ти е стара!!!
Сутринта тръгвайки за работа говорих лично с Георги. Мисля, че съм ти казвал щото с него сме съседи по улица!
Не ме е упълномощавал, защото няма за какв, нито пък ми е
казал за .....твойте ограничения и т.н., но изрично спомена,
че проф. Тасев е починал и че ще продават "къщата",
каквото и да значи това. Назова поименно Васята,Жоро и Ясен,
защото търсел връзка с тях за остатъка от колекцията.
Пита за Жоро, дали след магазина на ул.Кирил и Методий
има развитие. Както и за магазина в малкия ЦУМ - как се процедира! Обясних му накратко, щото ни дойде превоза.
На бърза му споменах за "Railwaypassion" (като наблегнах на двете "S") и че тук има безплатен оказион по въпроса. Без ограничения, в рамките на правилата и поне месец (и повече след подновяване)за разлика от базар или олх.
Казах му и за клуба, и че всяка събота там има хора.
Човека се заинтересува, живо, дори пита в колко часа има човек там, както и до колко стоят.Отговорих му че обикновенно след 10.00 и по обяд със сигурност, а че следобед са там докато имат работа или гости! И че за повече подробности да влезне във форума за инфо, точен адрес и евентуална уговорка.
Иза това не съм упълномощаван, но смятам, че
нищо лошо не съм направил.
Борис Чакъров - въпреки, че се нахвърли така върху мен,
без да си много в час и за да не занимаваме хората с глупостите , те призовавам да дойдеш до София ...или когато идваш тук, да се
свържа с Георги и теб,че да си направим среща тримата след което,
ще искам официалното ти извинение във форума!!!
Почва да ми писва от изцепките на определена (и твоя любима) компания и май ще трябва да взимам вече сериозни мерки!!!
Независимо от многобройните ми предупреждения отново абсолютно недопустимо поведение, което изисква подходящи мерки. Потребителят е поставен под модерация.
Dispatcher