ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
НОВ ФОРУМ
ivo:
--- Цитат на: daddy_g link=topic=4247.msg91338#msg91338 date=1379879569 ---Откакто съм регистриран в този форум едно нещо ми прави голямо впечатление.
Паце, Венци...имам чувството че вие двамата сте алергични един към друг ;D ;D..и имам едно предложение към вас двамата и то с най-добри чувства, да не вземете да ми се обидите нещо.
Офертата е след 10.10.2013 да се видиме (всеки друг който прояви желание е добре дошъл)..и да заформиме един ....пейнтбол...за успокоение
Съгласни? :spiteful: :spiteful: :spiteful: :spiteful: :spiteful:
(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
да бе да ... Адри ще е подменил патроните с истински :spiteful:
daddy_g:
--- Цитат на: ivo link=topic=4247.msg91339#msg91339 date=1379906695 ---да бе да ... Адри ще е подменил патроните с истински :spiteful:
--- Край на цитат ---
:spiteful: :spiteful: :spiteful: Иво...сигурен ли си че вече не съм ги подменил хахахахха
Adrian:
Оптиката как е , че Пацо е с няколко диоптера преднина :drinks:
Best Ripper:
За съжаление отново тук, когато се дискутират напълно сериозни неща, темата се изроди в поредния форумен бъзик и та*ак. Затова обявявам занапред, че ще пиша само в моите си теми и повече няма да се занимавам нито с Пламен, нито с urko, нито с който и да е. Оставам ви поле за действие...
Пичове, циркът си е ваш! ИГРАЙТЕ СИ ГО!!! :hi:
P.S. Никъде не съм споменавал, че няма да оценявам и съответно да коментирам /по задължение към оценката/ определени положителни и отрицателни изказвания, теми и прочие...
mitko0888:
Макар и много пъти да съм се дърлил с Венци по разни моделистки въпроси, горното го подкрепям на 1000 %.
Повторено и от мен:
За съжаление отново тук, когато се дискутират напълно сериозни неща, темата се изроди в поредния форумен бъзик и та*ак. Затова обявявам занапред, че ще пиша само в моите си теми, и ако някой реши да пита нещо конкретно, може и на ЛС.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия