Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
ЖАР!ЖАР! ДА СПАСИМ ПАРНИЯ 47.31!!! ЖАР!ЖАР!
Vlado:
За 36.10:
Отказаха ли се вече от възстановяване в депо София? То, разбира се, важното е да видим в движение 36.10, но с това лангъркане между депата си е чисто безумие - само преди една година някъде я докараха от депо Варна, сега пак наобратно - те на това му викам аз глупотевица. Но все пак ако това ще е цената, за да я възстановят - нека е!
KRAKOMOBILA:
За 36.10:
Моментното състояние на БДЖ е такова, че нови локомотиви не се предвиждат за възстановяне. Към момента 16.01 - която е възстановен локомотив чака димогарни тръби - за, които пари няма и тя също е извън експлоатация. След няколко години ще изтече и котелната проба на 01.23 - което също може да я изведе от експлоатация.
Абсолютно безумие е да ходи 36.10 във Варна - там нито имат персонала, нито възможностите да я възстановят - такова възстановяване може да се извърши в Сф или Го - но към момента по-належащо е запазването на вече възстановените машини в експлоатация.
pach:
Тази машина преди да я докарат в София не беше ли именно във Варна на съхранение?
Вярно че я докараха, за да я възстановяват, но тогава май БДЖ-05 беше по-евтиния и удобен вариант.
Иначе изключая лангъркането напред-назад, има логика да я оправят във Варна.
Все пак транспортния министър е тамошен кадър (бившия шеф на пристанище Варна) и
е съвсем логично да се опита да я върне там. Колкото до персонал, не е сигурно дали нямат,
щото май никой не им е дал шанса да го правят. Имат ли някакъв парен локомотив възстановен във Варна?
Може пък и това да им е шанс да покажат, че могат! А и макар минимални средства да се отделят за това,
явно ще се дадат в този регион от където е "тръгнал" министъра. Това си е логически точно и ...по български!!!
Дано наистина да стане нещо добро и да имаме още един (много красив) парен локомотив, особено в светлината
на изтичащите срокове за които говори кракомобила!
Vlado:
1. Машината я докараха именно от депо Варна преди време.
2. Между възстановяването на петицата и 36-та мисля няма нищо общо или поне не е било въпрос на избор. По-скоро 36-та серия трябваше да е следващият възстановен локомотив, но драстичната промяна в ситуацията за БДЖ сторнира това намерение.
2. Нямат възстановен парен локомотив в депо Варна или поне аз не зная да имат такъв. Не съм сигурен само навремето, във връзка с честването на някаква годишнина, свързана с БДЖ или по-скоро с линията Русе-Варна, когато палят 36.10 за атракционно от Русе до Варна, кой е извършил подготовката, та може и депо Варна да са били...
4. Важното е наистина в крайна сметка машината да бъде възстановена и пусната под пара. Всичко останало са подробности... ;)
п.п. Ето снимка на 36.10 от споменатото в т. 2 пътуване. В railwaymodeling в описанието на снимката пише: "Юбилейното пътуване на 5 декември 1991 година по случай 125-годишнината на линията Русе-Варна - пр. Fr. KRUPP"
turboto:
за сега 16.01 има вариант да се смени с 16.27 ако не се лъжа беше номера.
Именно защото БДЖ няма пари ще направим всичко възможно да убедим порт Варна да се пренасочат парите към 36.10. +сът е че и двете ръководства освен мен са в прекрасни приятелски (лични) отношения. Остава да стискаме палци.
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=4299.msg89554#msg89554 date=1370272240 ---...... Абсолютно безумие е да ходи 36.10 във Варна - там нито имат персонала, нито възможностите да я възстановят - такова възстановяване може да се извърши в Сф или Го - но към момента по-належащо е запазването на вече възстановените машини в експлоатация.
--- Край на цитат ---
Там ще се експлоатира а не ремонтира :) Ремонта се обсъжда да е в Го.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия