Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Mакетът на gregary

<< < (21/78) > >>

eurostar:
Аз така и не разбрах как (от какво) направи контра релсата. Изглежда много надеждно. И другото - как спират и тръгват трамваите - с релета или ръчно (като при мен)? Те дигитални ли са или аналогови?

gregary:

--- Цитат на: eurostar link=topic=4300.msg96533#msg96533 date=1411463877 ---Аз така и не разбрах как (от какво) направи контра релсата. Изглежда много надеждно. И другото - как спират и тръгват трамваите - с релета или ръчно (като при мен)? Те дигитални ли са или аналогови?

--- Край на цитат ---

Жорж,ето на снимката може би се разбира най-добре.

тук е в началото,но впоследствие вместо винтчета,сложих пирончета.
Демек,Т-профил използвам за контра релса,като го слагам напречно.
Трамвая е дигитален,като смятам всичко да е дигитално.

gregary:
Сложих плексиглас покрай гарата,за да предпазя стълбовете на контактната мрежа (един приятел за малко да се пребори с един от стълбовете  :) ).Ще сложа плексиглас на всички критични места.

Направих си и мека "лагерница" за под макета,щото иначе след час-два работа под макета и хващах мускулна треска  :haha:.Нали трябва хобито да е за удоволствие все пак.

Продължавам работата по градската среда и най-вече около обръщателното ухо на трамвая и катедралата.И преди бях казвал,че идеята ми е катедралата да е на висок фундамент спрямо околното.Изработката му:

подпорната стена е на Фалер,като трябваше в горния край да я направя двулицева,предвид заформящото се площадче.

Фенери на Аухаген баузац:

Предстои състаряване на катедралата (според моите възможности),слагане на осветление около нея,паркови пейки,фигурки и озеленяване.

Сaprycorn:
Гарата е станала страхотна

eurostar:
Грег, би ли ми казал на коя фирма са тези елхи на снимката, ако е възмoжно? И номер на артикула. Търсих къде ли, но ми стоят неубедително, а твоите са супер.

https://farm4.staticflickr.com/3908/15123655427_3702d6b534_k.jpg

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия