Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Mакетът на gregary
eurostar:
Koгато Емил беше донесъл на гара Искър две диорами, аз през цялото време треперих Петко да не се качи да ги маркира. Но се оказа, че човешките дечица са по-опасни от котките. Иначе Минка е много сладка. Не вярвам нещо да повреди, или поне се надявам.
Old Boris:
Gregary, макетът ти става все по грандиозен и подреден! Браво за замисъла и усилията. :hi:
Имам въпрос: гледам на снимките, че на дървените крака си сложил регулиращи височината винтове. Готови ли си ги купил (и от къде) или са поръчани? Трябват ми такива регулатори на височината за разширението на макета ми и не ми се ще да подлагам разни дъсчици при хоризонтирането. Благодаря!
gregary:
Благодаря Old Boris. Тези регулатори, по спомен ги купих от Мосю Бриколаж ( просто ми е най-близо до вкъщи). Предполагам, че ги има и във всички по-големи строителни магазини.
gregary:
Моите първи стъпки в Faller Car System:
Горе-долу как мисля как да разположа тунелите:
видео :)
stivi1504:
Малеее...и това ли започна по грандиозния макет. :) :) Просто невероятно!!! Ако знаеш колко ти се възхищавам, направо бих казал, че благородно ти завиждам. :pleasantry:
От години следя развитието по макета ти, а да не изброявам колко идеи си дал за моя. Наистина е просто страхотен. А представям си когато стане изцяло готов... :wacko: ;D ;D
Напредвай все така, продължи с иновациите, продължи да ни радваш с това, което правиш със собствените си ръце. Радвай ни очите с невероятните пейзажи, радвай ни ушите с прекрасните звуци на влака, радвай душите ни с невероятното ти хоби.
Защото това остава за цял живот.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия