Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Mакетът на gregary

<< < (31/77) > >>

Ivo Nedkov:
Поздравления за напредъка с планината. :)
Лека - полека нещата се получават.  :yes:

София 70:
Направи няколко снимки на общ изглед , моля!
Благодаря!

gregary:
Благодаря! :hi:

От последното постване до днес мина доста време по ред причини. Една от тях е, че се заиграх сериозно с гипса в изграждането на планината...Беше ми първо захващане с тази манипулация. Оказа се "мръсна" работа (буквално и преносно). Започнах първо с обилно количество гипс върху основата и след това да оформям скали, после започнах да отливам калъпи и парчетата да ги снаждам едно до друго. Пробвах всякакви технологии, за да се напасна до тази, която по ми се отдава.

--- Цитат на: София 70 link=topic=4300.msg104982#msg104982 date=1473261605 ---Направи няколко снимки на общ изглед , моля!
Благодаря!

--- Край на цитат ---

От общия изглед се вижда, колко още работа имам...

Тази част от макета се оказа може би най-трудно достъпна за работа. Затова и една част от планината все още не съм довършил, защото иначе нямаше да имам достъп до високите части...
Поляните, първо посях с преся пръст, след това "насадих" статичната трева.

Изграждане на фундамент за лятната кошара.

Пробиване на дупки за ограда.

Предизвикателство се оказа и направата на водопад.

Колци за ограда от клечки за зъби и продупчени с Ф 0,4 мм.

П.С.
Минка ни дари с Руменчо и Цецка... :give_heart:

А и тази година киселото зеле ми стане невероятно... :)
 &bgflag

pach:
Водопада и сега изглежда много добре, поне на снимката.
Честито на Минка и вас за котетата. :lol:
Поне е доказала, че е Минка, а не Минчо :spiteful:
Идейно преграждане с прозрачен материал ( вералит или плексиглас е?) пред контактната мрежа при гарата.
И все искам да те питам дали имаше някакви проблеми със спиралите? Готови ли купи или ти ги  ряза и. т.н.?

ПП. За зелето на всички ни беше ясно още когато ни пита как е нашето. Ама за винцето нищо не казваш...а мойте суджуци са на път да избият рибата...пардон...прасето за Коледа!  :haha:  :lol:

toniemi:

--- Цитат на: gregary link=topic=4300.msg105323#msg105323 date=1479076776 ---
От общия изглед се вижда, колко още работа имам...

--- Край на цитат ---

Имай,че като го направиш ще е скука....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия