Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Mакетът на gregary

<< < (38/77) > >>

gregary:
Напоследък залитнах здраво и много ми харесва "лазеркът"-а.
Моделът е на Фалер 110129. Представлява малка планинска спирка на RHB. За такава и ще я ползвам - малка планинска спирка с три коловоза по теснолинейното или нормалното трасе (все още не съм решил)  :scratch_ones_head:
Според мен моделът е много сполучлив. Частите си пасват и до милимунда   :) и сглобяването беше удоволствие.
Та...

Набързо скалъпих и осветление, но има още да се дооправя...

mitko0888:
Хубава къщичка. Да дам една идея - на моята къщичка:

съм изкарал отделни диоди на прозорците, външна лампа и т.н. Всичко завършва на един такъв куплунг:

Общо 6 отделни жици. Могат да се палят поотделно, за сега с две ключета, но има и контролери, и за аналогово, и за цифрово - можеш да си правиш разни случайни светлини и става доста по живо.

gregary:
Мерси!
Идейно е! Аз като наредя вече всички къщурки, ще ги доискусорявам със осветлението. Коя повече съпротивление, коя по-малко и т.н...
Принципно, нощните макети придават друга атмосфера...

Величко:
Можеш в гората да сложиш и някой бухал и да му монтираш два диода на очите - мисля ще е яко :dirol:

Nelly:
Много красива къщичка! Чак си представих цветя по прозорците...
 Какви са размерите на первазите отпред- ширина/ дължина да опитам да ти направя цветя?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия