Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Mакетът на gregary

<< < (39/77) > >>

gregary:
Благодаря Нели! Трогнат съм за цветята и ще си помисля. :)

Nelly:
Кажи размерите на первазчетата, че ме досърбяха ръцете. Още нямам идея как точно да направя това, което ми е в главата, но като имам размери, поне мога да мисля за идеи за направа. Нали се сещаш - тези хубавите сандъчета с надвиснали нацъфтели мушката и сакъзчета , които често украсяват такива прозорци.
Нещо такова
http://interlax-bg.com/img/PROGRAMI/BIG_iterlax-germaniq-2_1458814466205.jpg

widowmaker:
Малко със закъснение от предната страница:

--- Цитат на: jopeto link=topic=4300.msg106562#msg106562 date=1485944129 ---Много хубав бандциг имаш...
--- Край на цитат ---
Ей за такава техника изобщо не бях чувал, за банциг да, ама за тоя ми е за пръв път :)

Грег, тая Симона мисля че се води Коматекс като търговско наименование, работил
съм с него, трудно се лепи, но в случая това няма значение. Не се измята, стига да
няма резки температурни разлики. И в сравнение с шперплата звуково ще резонира
по малко. Ама що не го направи малко по голям тоя радиус? Примерно вътрешният
да е стандартният на Тилиг 543мм?

jopeto:
Извинявам се че, леко за*ирам темата на Григоий
--- Цитат на: widowmaker link=topic=4300.msg106745#msg106745 date=1486678004 ---Малко със закъснение от предната страница:Ей за такава техника изобщо не бях чувал, за банциг да, ама за тоя ми е за пръв път :)

--- Край на цитат ---
- верно, май ти е за пръв път! Думата е Bandsäge! Тоест е сбор от две други думи "Band"- лента и "säge"-трион (за да ти е по разбираемо, може да я преведем, като "трибон" или "трибонче")  Иначе, западноазиатската интерпретация на думата, нека да е банциг!

Човек се учи, докато е жив! :drinks:

Mixy:
С горното считам разбора на термините за ленторежещите инструменти за приключен.

Mixy

Администратор на Railwaypassion.com

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия