Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Mакетът на gregary

<< < (72/78) > >>

gregary:
Благодаря!
Аз наистина нямам опит със спойки, флюс, тинол и т.н. Всичко дотук ми е на принципа проба/грешка и по-малко гледане в тубата, и така постепенно...
За жалост съм пропуснал още едно място с раждата:

Може би съм прекалил с неподходящ флюс или е фабричен проблем който излиза сега или е нещо друго, но това няма никакво значение. Просто ще трябва да го реша, защото не ми харесва. Решението е почистване и боядисване....

gregary:
Леко развитие...

Боядисах стълбовете на контактната мрежа на най-горното ниво и там вече нямам работа.
Слезнах надолу и завърших, като съединих трасето на Фалер Кар Систем - малко видео:
https://youtu.be/yiMfxahmZKM

Шпакловане, боядисване на трасето. Трябва да се сложат пътни знаци и да се довърши маркировката...
След това започнах работа и по планинската гара с изгражане на пероните...

gregary:
Продължавам по изграждането на планинската ми гара...
Преди врме (5-6 г.), бях закупил подпорните стени за пероните, като чак сега им дойде времето да ги сложа. Между тях изрязах пенливо ПВЦ (симона), като впоследстие ги пръснах със сива боя...

Следва баластиране,контактна мрежа, светофари, осветление и всякаки други джаджи...

п.п. Крокодилчето е стационарно, просто за фон...  :yes:

gregary:
Намерих малко време в което положих баластра в гаровото развитие, като го и пръснах с аерографа и с малко патина...

Следват още много работа по планинската гара, но може би преди това малко лятна почивка...  :drinks:

pach:
Хах, едва що започна тази година и вече за лятна почивка говориш!!! :scratch_ones_head: :pleasantry:
Подозирам, че когато намериш време за макета, не работиш по него, ами караш влакове като луд!!!
Никва почивка - продължавай в същия дух, щото лятото си е лято!!!
 :hi: :dance1: :locomotive: :locomotive: :locomotive: :locomotive: :locomotive: :locomotive:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия