Започнах окабеляването от стрелки и светофари към мястото на бъдещото депо. Бях се подготвил с 50 м. СОТ - аджийски

кабел с мисълта, че ще ми остане поне половоната...Точно, след 5 мин. разбрах, че съм в дълбоко заблуждение

и бързо се сдобих с едно топче (100 метра) Та, дясната/ източната или най-далечната от таблото гърловина е окабелена. Поставени в кабелен канал, ги отведох до бъдещото място на таблота. Горе-долу ми отидоха около 100 метра.

Ами другата гърловина, ами другите две гърловини на планинската гара... - @§)$№+€% = кабел

В окабеляването имах помощ от приятел - с него, времето бързо мина.

Сглобих и чекмеджето на бъдежото табло и го връчих на друг приятел да му сложи едни вътрешности...

Впоследстие, ще го монтирам, изтеглящо се под масата на макета.
Купух и сглобих част от бъдещата "ниска сигнализация" на планинската гара. Леко съм разокарован от качеството на частите - коруба, диоди, липса на платка и фабрично дадения начин на монтаж. Все пак мисля, че се справих. А пък Schneider, не е Viessmann!

Отзад ги пръснах с черен мат.

Сглобени са вече и крана, който ще го монтирам на десния, глух коловоз в планинската гара, както и бъдещата тоалетна и евентуално стрелочен пост на същата.

След като бъдат окончателно поставени на мястото си, ще пробвам да ги посъстаря... Засега остават така!