Реално,помещението и тази зима не го отоплих качествено,затова по трасето и дървенията не съм работил грам.Да се надявам,че лятото ще мога да понапредна повечко.

Все пак напреднах малко откъм сградния фонд.
От два месеца (може и три да са),усилено сглобявам "къщурки"...ех,това лепило

преди:

сега:

Горе-долу се очертава площадче около катедралата,която смятам да я повдигна малко, на хълмче,фундамент или нещо подобно,със съответно стълбички,парапети и т.н.

Планувам да поставя и кметството на "кибри" около нея.Пространството около и зад тv кулата най-вече ще са зелени площи.
Без окончателно да съм положил релсите за трамвайното трасе,все пак се вижда идеята къде ще бъде то.

заобикаляйки около катедралата
Трамвайното депо:

Релсите ще ги "вкопая"в корка,за да може после да положа паваж,бетон или асфалт.
С трамвайната релса смятам да си поиграя малко,като и сложа контра релса,за да се получи нещо такова:

Дано да успея.Обратният завой ще е около депото.

Всички сгради в момента са "подвижни"

Докато не получа окончателен завършек на градската среда,няма да ги фиксирам.Засега само ги "осветявам" с диоди.
Тук имитирам "изгасени" помещения,като облепвам декорациите с черно тиксо.

Впоследствие,при светнат диод,да се получи нещо като частична заетост в сградата.
Поставих и кабел канали:

малко ремонт

Гаровите стълбове за к.м. са фиксирани на място,а магистралните само съм ги поставил идейно.
Леко развитие и на речният терминал.Пристигна и шлеп за въглища.Сложих и кейова стена,но ще трябва да я удължа...