Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Категории в конкурси и изложби
Boris 2-12-4:
Привет!
Относно хубавата и крайно необходима идея за национални срещи :hi: :hi: :hi: на организатори и участници.
Позволявам си, като участник и оценяващ в Германско и Чешко,макар и преди сто години, да споделя какви категории има в състезанията по жп моделизъм:
1. Категория "Макети, диорами, сегменти"" -
без значение на мащаб, администрация,епоха, размери.
( За пояснение -сегмент е част от макет.)
2. Категория "Жп модел от кит, респ. набор"" -
сглобен модел(и) на подвижен състав, и/или принадлежности (сгради, ландшафт, сигнали, железен път, ел. и електронно оборудване, фигури )
3. Категория "Тюнингован, фризиран готов ,(фабрично произведен) жп модел".
Тук влизат всички жп модели , без оглед на епоха, администрация и мащаб, които са готови и индустриално произведени и са обработени допълнително от участника, без да се променя вида, серията. Пример - състаряване , ново оцветяване, добавяне на вътрешно оборудване, слагане на нови, по-фино направени части и др. подобни.
4.Категория "Преустроени модели" " .
Тук влизат всички жп модели, без оглед на епоха, администрация и мащаб, за чиято направа са използвани готови части и е създаден съвсем нов модел, от нова серия или вид. Пример 1: От два двуосни вагона се прави един триосен. Пример 2: Взема се готов локомотив, използва се само ходовата му част, а отгоре се прави чисто нов кожух, на съвсем друга серия. Пример 3: От три индустриал- но произведени модела на жп гари се прави съвсем нова постройка и т.н... Забележка: Този термин "Преустроен модел"" не ме удолетворява особено много, ако има по-подходящо предложение - давайте. Това си е буквален превод от немски и анлийски, барабар с руския...Нооо все пак, най-точно изразява материята...
5.Категория "Саморъчно изработен модел или част от модел от нулата"".
Ленивците му викат скратчбуилд :on_the_quiet: .Тук влизат всички жп модели или части от модели, без оглед на епоха, администрация и мащаб, за чиято
направа могат да се използват готови само следните части: буфери, колела, зъбни колела, мотори, спрягове (куплунги), ел. крушки и проводи, ел. магнити, магнити и декодери, високоговорители. Всичко останало е направено от
моделиста.
Всички тези категории не съм ги измислил аз, като изключим т.2. (То е за да поощрим и стендовиците :yes:).... Датират от петдесетте години на миналия век. При много участници могат и да бъдат направени и подкатегории, примерно по мащаби, но кога това може да стане, т.е. да се нароим толкова много, не се наемам да гадая... :roll:
Освен това може и да има категории за участници до 14 години и такива между 14 и 18.
При англичаните е малко-по различно, но те винаги са били башк :yes:ъ. Ние си гледаме към МОРОП...
В подкрепа на горното казвам: Няма на каква база да бъдат сравнявани два локомотива - единия 1: 87 сглобен направо от кутията на Ревел и другия създаден от кожуха на серия 55 на Пико в 1:87 върху ходовата част на серия 81 на Тилиг в 1:120 и добавяни части от кожусите на серии 81 и 92 на БТТБ и много рязане, пилене, докато модела тръгне по релсите....или направо сглобена от кутията гара Горно нанадолнище и направена тухла по тухла гара Долно нанагорнище по собствени чертежи...
Ще добавя и нещо за награждаването. При по-малко от необходимия брой участници за даване на медали, т.е. по-малко от трима, при наличието на достоен модел/и/, се дава "Одобрителна награда"" или "Одобрителна диплома", моля да не се бърка с "Поощрителна награда" , която пък се дава за 4 място или за най-млад и най-възрастен участник, на момиче, сред глутница момчурляци и прочие...
По този принцип се правят и правеха национални и европейски състезания.
С написаното по-горе съвсем не искам да казвам на Уважаемите организатори какво и как да правят, просто споделям опит. Наясно съм , че понеже участниците, поне до сега, са доста малко , тези категории може да са предварили времето си в Татковината ни... &bgflag
Обаче правя две предложения:
1. Към обявените до сега от организаторите категории да се сложи поне още една : Примерно "Обща".
Доводи: Има и моделисти , които не правят български модели, но пък предлагат доста интересни неща и то в любимите на повечето от нас немски, австрийски и швейцарски администрации, пък и някой американец може да се промъкне и прочие.
Знам, че КЖМБ , залагат основно на Българското, :hi: :hi: :hi: :hi bg&flag, но сме толкова малко, че е добре, според мен, да обединяваме, а не да разделяме...
Тук ще добавя, че поради особено оскъдната информация в посока български надписи и българско оцветяване, доста моделисти са възпрепятствани да направят или оцветят своя български модел. Особено когато става въпрос за епохи 3, 2 и 1. Освен това, даже и да има тази информация, изработката на надписи, доста често се оказва възпираш момент - няма производител, примерно за старите надписи със стария правопис или в едрите мащаби.
С второто предложение, за съжаление, сигурно ще разлая кучетата, но ми се струва несмело и византийско да се казва: "Ще оценяват всички присъстващи".
Ами как една мила половинка, дето не е виждала направен ръчно модел може да го оцени или децата???? :swoon: :swoon: :girl_haha: :girl_haha: :tender: :tender:
Трябва да си има комисия, предварително обявена поименно, с един или двама резервни членове и те обявени предварително. Мнението, че някой може да се обиди на комисията, не премахва необходимостта от наличието и работата й. Инак отиваме в полето на Пилат Понтийски и си измиваме ръцете : "Народът избра..."
Малък въпрос: Чудесно състарен модел на вагон цистерна, вапцан с цветовете на дъгата - небесно синьо, тревисто зелено, оранжево и розово и тъмно пурпурно и получава първо място: щото е най-красив и готин, когато са гласували всички... :suicide: :suicide:
НИЕ МОДЕЛИСТИ ЛИ СМЕ ИЛИ ПОЛИТИЦИ?!? :shout: :shout:
П.П. Ако сметнат за необходимо, админите могат да направят отделна тема, нещо от сорта на "Правила за конкурси" и да изтипосат там петте точки, които съм изброил в началото... :) :) :)
Ха, наздраве!!! :drinks: :drinks: :drinks: :give_heart: :angel:
Boris 2-12-4:
В близките дни, ще се постарая да предложа и оригинални, респ. примерни формуляри за заявка за участие в конкурса.
Така всичко ще може да бъде регламентирано , пък и комисията ще може да се подготви по-добре...
"Извънконкурсни модели" също няма да е зле.Тук няма класиране. За по-свенливите и не толкова борбени например, както и за моделисти тип Стийв Морз (Steve Morse), човекът толкова пъти е бил №1 в класациите за китарист, че от години моли да не го включват в подобни, за да могат да се изявят и други...
"Трепачът на шоуто" :angel: :angel: :angel: надкатегорийно явление - ако има такова...Това също ,ако въобще се присъжда, се определя от комисията...
"Гласът на народа" може и на това да се намери място - всички вкупом, по желание, да гласуват - нещо като "Мама, татко, батко и аз" или"Подземна бронеизтребителна авиация с парен двигател за подводни и стратосферни цели" Това последното, изречението де, не наградата, не е за хора с ампутирано чуство за хумор... :buba: :buba:
:give_rose: :give_rose: :give_rose:
Сaprycorn:
Боре, всичко това е добре, но в коя категория ще се състезават моделите, които се правят у нас? Имам предвид главно преправянето на немски локомотиви в БДЖ варианти?
Boris 2-12-4:
Въпросът не достатъчно пълен... :yes: :yes:
Ако само е пребоядисан, респ. нови надписи от ДРГ, ДР и ДБ и др.под. в БДЖ, както и евентуално добавени нови по финни детайли си е в категория 3 "Фризирани, тюнинговани модели".
Ако е използвана примерно фабрична ходова част и направен български кожух
категория 4 Преустроени модели.
Ако е използван фабричен модел, но на кожуха са правени нови прозорци на ново място, зазидани са вратите и сложени нови си е категория 4 Преустроени модели.
Ако обаче, там където са били примерно кутийте за бележки направени с отливката и са заменени с нови пластични месингови кутий, както и на фабричен модел на локомотив, ако си пробил вентилационните дупки, добавил си рамки на прозорците сложил си по финни стъпала си е категория 3 Фризирани, тюнинговани модели.
Има много, които са правели и правят в тази 3 категория - Ти, Професора, Васята, Зазо и още много други....говоря за съвремието, назад ще изброя повече от дузина...
В категория 4 също има, не са много, но не мога да говоря от тяхно име, показва ли са ми различни успешни неща. &bgflag
Boris 2-12-4:
Ще се опитам да дам и още три примера.
1. Немската серия BR 52 - това си е нашата 15 серия. Пребоядисването и полагането на нови надписи влиза в категория 3 " Фризиране и тюнинговане на модели".
Добавянето на грозните, според мен, огради, заради пияните съветски машинисти, също не променя категорията на модела. :pioneer:
2. Същото е и с красивия дизел BR V 60 (106.2-106.9) - нашата серия 52.
3. Съвсем друго е , ако искаме да направим немската парна серия BR 94 5-17 (pr.T 16-1) в българската серия 50. Тя отговаря на немската BR 94 2-4 (pr. T16). Външно двете серии трудно се различават, ноооооо има разлики, усилването на рамата и увеличаването на въглищиния запас с 1 тон, може да не са забележими при модела( НО и по-малки), но скосяването на водните резервоари си личи от далече. Същото важи и за различното положение на пясъчника при повечето машини. Тука вече имаме категория 4 "Преустроени модели".
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия