Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Категории в конкурси и изложби
Сaprycorn:
--- Цитат на: Boris 2-12-4 link=topic=4334.msg89958#msg89958 date=1373212611 ---...
Добавянето на грозните, според мен, огради заради пияните съветски машинисти също не променя категорията на модела....
--- Край на цитат ---
Vlado:
Ако това ще улесни разграничението между категориите, да ви опиша какво сме правили с Иво по 14-ките, 07-ците, 06-ците и какво предстои по 52-ките? :hi:
Boris 2-12-4:
Владо!
Това определено ще е интересно.
Ще помоля обаче, да бъдат посочени и чертежи и снимки на изходния и на крайния модел, респ. това което трябва да е краен резултат. Инак става само по преразказ...Трябва да има на какво да се стъпи, за да бъде оценено.
Правя предложение тази тема да бъде извадена в отделна примерно " Конкурси, състезания, изложби". Идеята е тук да си остане само организационна тема. Евентуално??? би могло да остане само първото ми предложение тук и то да бъде също и в новата тема.
urko:
--- Цитат на: Vlado link=topic=4339.msg89962#msg89962 date=1373276778 ---Ако това ще улесни разграничението между категориите, да ви опиша какво сме правили с Иво по 14-ките, 07-ците, 06-ците и какво предстои по 52-ките? :hi:
--- Край на цитат ---
Ти самия не знаеш ли в кои категории си правил въпросните локомотиви???!
Колкото до обявения конкурс за въпросната среща през октомври, не разбрах - ще има ли конкурсна комисия и от кой хора е съставена тя? Не разбрах тамприсъстващите какво ще оценяват?
Както и какви са предвидените награди по категории и мащаби?
Пп. Boris 2-12-4, а какво стана с четирите+две - всичките основни категории и подкатегории които бяха през периода 1970-1990 години? Говоря за категории А,В,С,D,Е, F и техните подкатегори от А! до А3 (респективно В1 до В3 и т.н)?????
Някъде имах и основните десет критерии за работа на конкурсно жури, но те все пак не бяха така твърдо бетонирани, щото всяко жуури си правеше свой критерии (често най-популарните). Мога евентуално да ги намеря и публикувам тук, ако трябват някому?
Vlado:
Тези категории се появяват сега във връзка с предложението на Борето, тъй че когато сме работили по моделите и хал хабер съм си нямал за класации и пр. А и честно казано като преправям модел последното нещо, което би ме интересувало, е в коя категория или нещо подобно би попаднал. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия