Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Смазочни материали! Кога, къде и защо!?
svetljjjo:
Off-Topic:То прах има навсякъде, но ти току що "уби" петнайсетина
моделистти които от години ползваме силиконова грес каквато
се слага във видеокасетафони, СД-та и сега ДВД-та!!!
Толкова години вече или с тази грес, или с препоръчаните от марковите на производителя. Може да са скъпи, на пък гарантирано не прецакват моделите.
Аз споделям моя опит не съм казал на никой с какво да си маже филийките :haha:
Дето се вика всеки си има глава на раменете и сам може да си прави изводи.
Греста не я харесвам и поради друга причина говорим за смазки дето ги дават за електроники не за грес за каруци :lol:
Понеже е гъста а тая дето е дават пък специално за механики е и още по гъста та поради тая причина тя внася допълнително съпротивление в зъпчатките и в целия задвижващ механизъм .А и не знам как точно ще си смажете моторчетата с нея на мен ми се вижда невъзможно без разглобяване.
И да спомена че нямам локомотиви от ония ден имам от години и до сега на никой не му се е прецакала пласмаса от масло за вакумпомпите което слагам.
Единствения проблем който се получава е когато прекаля със смъзвънето на мотора и попадне на четките и на колектора при мотори които са на по 40г и нагоре в желанието си да ги направя нови само с масълце което обаче не се получава и тогава се налага разглобяване и почистване на четки и колектор ама предполагам тоя проблем ще е със всички смазки ;D
jopeto:
WD-то не смазва хубаво! Разкисва спекло масло, но не го препоръчвам да го ползвате за смазване на финни и отговорни работи. за панти брави и идруги подобни боклуци сатва. Тия дни мисля да го пробвам как ще пуши, но ще пробвам с капка върху поялника. Експериментирама за един стар проект. Според мен най-хубаво става с електронна цигара, но там ми трябва да измисля какаво да прави налягане или да лъжа електрониката и с реле-време. При продължително горене изгарят реотанчетата. Иначе не цапат и не остава финна пелена от масло върху всичко на около.
dred77:
Защо някой не отвори отделна тема, за смазване на предавки и задвижване /даже е добре да стане "важна"/. Там всеки да споделя от личен опит /проби/ за отелните смазки на отелните възли. Тука в темата нещо стана малко на майтап, заяждане-леко, и не твъде форумско. Поне на мен ми е доста интересно и естествено важно-къде и с какви лубриканти смазвате машинките си.
Благодаря на Светльо и на Пламен/макар индиректно за сил.грес/, че споделиха какво може да се ползва в редукторите.Между другото сил.грес не е баш грес, трудно лепи прах /поне според мен/ и е доста летлива. Аз специално ползвам:http://tpetrov.com/search.php?prod=%D0%93%D1%80%D0%B5%D1%81+%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0.
Недостатък и е, че "не се смесва с други лубриканти". Ако ще ползвате такава трябва всички предавки преди това да се почистят/обезмаслят/ и подсушат.
Ако не ми се занимава с разколачване и обезмасляване на редуктори, ползвам това:http://tpetrov.com/search.php?prod=%D0%93%D1%80%D0%B5%D1%81+%D0%B2%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B0
Дават го за метални мех-ки, но е меко и доволно летливо .
Иначе за вагоните и колоосите на локомотивите към рамата ползвам обикновенно масло, което се продава във всяка железария в страната.
mitko0888:
WD40 май аз го споменах, само че използван за измиване и консервиране, а не за пушене.
Някъде имаше тема за смазване. Може това да се лепне там.
Дред, тази черната "високооборотна" не знам къде я използваш. Такава чернилка и мръсотия става с нея. А си мисля че краве масло да сложиш, пак толкова ще смазва.
Имам един "много хубав" ексклузивен модел на Роко от средата на 90-те. Споменавали сме за Е44.5. В неговата инструкция на всички точки смазването е показано само с течното масло. Както и на всички локомотиви от това време. Ами тогава не са си и помисляли да предлагат бяла грес, въпреки че съществуваше в касетофоните моного по преди това. В по-късните емисии на този модел в книжката вече ги има и двете - смазка за колоосите и грес за червяка и редуктора. Единствената разлика е че греста издържа много по-дълго време "без поддръжка", обикновено до няколко години. Въпреки че има много локомотиви със зъбни предавки без грес. А маслото трябва да се почиства и подкапва наново напр. на 20 - 30 часа работа. А пък модели на Ленц, Трикс и др. могат да се видят с една жълтеникава полупрозрачна грес, за която пише че "не се нуждае от смяна през целия живот на локомотива"..
pach:
От старите моделисти знам това. И моят опит го потвърждава.
Маслото е хубаво нещо, но за труднодостъпни места
като моторчета например в лагеруването на роторчета.
Грес по зъбните предавки, но по малко, защото и пластмасите
вече са почти самосмазващи се
И с двете не трябва да се прекалява.
Маслото тече чак до релсите ако е много!!!
Греста не тече там, но хвърля из целият лок ако е много!!!
То и арсеника в малки количества не е отрова ... ;D
ПП. Дред е прав за коментара, но едно не разбирам в този форум!?
Защо когато някъде не съвпадат две мнения,
едни хора решават, че има заяждане, а други
пък веднага титулуват, че има спор?
Ми ние само споделяме собствен опит, без заяждане или спорене и това не е перчене! Просто всеки има различни виждания в някои практики.
:hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия