Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Проблем с поръчка към BULTRAINS

<< < (3/8) > >>

gzo:
Адри @, говорех за по 1 оборотна бройка, сиреч 6 бр, което по цените в сайта на Слави далеч не е 10-12 бона ! Снимането на конкретния субект спестява куп главоболия и за двете страни. Всички така сме устроени, че око да види ръка да пипне, а на този етап ни око вижда ни ръка знае какво точно ще пипа. Това беше всичко от мен с най-добри чуства (защото виждам, че започвате по малко да се палите)
XRISTO много добре ме разбра за какво говоря.  :drinks:

daddy_g:

--- Цитат на: gzo link=topic=4442.msg93485#msg93485 date=1391790945 ---Адри @, говорех за по 1 оборотна бройка, сиреч 6 бр, което по цените в сайта на Слави далеч не е 10-12 бона ! Снимането на конкретния субект спестява куп главоболия и за двете страни. Всички така сме устроени, че око да види ръка да пипне, а на този етап ни око вижда ни ръка знае какво точно ще очаква. Това беше всичко от мен с най-добри чуства (защото виждам, че започвате по малко да се палите)
XRISTO много добре ме разбра за какво говоря.  :drinks:

--- Край на цитат ---
От изцяло завършените серии има по една бройка , който иска да ги види е добре дошъл

stefanoff:

--- Цитат ---Иначе от страни погледнато на този етап висчко изглежда като - желание за трупане опит за сметка на клиента.
--- Край на цитат ---
Не обичам да пиша и да се намесвам в темите на хората, но трупането на опит за сметка на клиента като изказ е просто обида дори и за ентусиасти като нас. По точно е да се каже трупане на "купчини".

Дори не смятам, че вагоните са дори за представяне като полузавършени. Всеки завършен модел си има такава купчинка, за радост на дребосъците у нас.

toniemi:

--- Цитат на: Adrian link=topic=4442.msg93469#msg93469 date=1391773216 ---

Съветвам колегата да не играе двойни игри - гледам че си играят с Тонката ?

--- Край на цитат ---
Аз нямам нищо общо с това което имат със Слави!
Аз изработвам 46 серия,без други уговорки и ангажименти!!!
Нормално е да загуби капарото при отказ!

Adrian:
абе , Тонка - душичка си ти - видял е в тебе 'мекото' - не китката бе- безплатното !!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия