Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Проблем с поръчка към BULTRAINS
daddy_g:
Абе Марто изобщо не съм за кирливите ти 500лв.
И за твое огромно сведение не пазарувам от японския сайт а където намеря защото въпросното шаси се появявява на моменти и не винаги го има налично.
А тва че ти искаш да си спретнеш евтин модел стана ясно на всички. И айде да те помоля като си толкова добър в изработката на модели, следващия път в темата ти да не ползваш мой снимки.
А сега като си се надул толкова като пуяк, въпреки че ти си в грешка в случая, дай един офис на Еконт и да ти пратя шасито още утре. Че нещо много почна да се надуваш и да не вземеш да се наакаш че ще ни протече на всички през мониторите ;D ;D ;D ;D
martochkata:
Щом искаш офис пратиго в офиса на Еконт на Орловмост.Пък давидим дали щедойде.Много се съмнявам имашми номера,за да ми пратят SMS като дойде там,ако дойде въобще.
pavel75:
--- Цитат на: martochkata link=topic=4442.msg93526#msg93526 date=1391963723 ---Щом искаш офис пратиго в офиса на Еконт на Орловмост.Пък давидим дали щедойде.Много се съмнявам имашми номера,за да ми пратят SMS като дойде там,ако дойде въобще.
--- Край на цитат ---
Колега,
какъв толкова е проблема, че вече не мога да схвана. Поръчал си нещо, каза ли са ти условията. След време намираш нещо друго по-евтино. Кой ти е виновен, че не си проучил нещата предварително?
И вече те предупредих в другата тема и си под модераторско наблюдение. Дръж се като голям човек.
martochkata:
Моля за извинение за твойта снимка ноясложих като пример, а не като моя изработка.Аз несъм писал,че е моя а само визуална мостра за шаси.Така че моля за извинение, ако си се засегнал.
martochkata:
Ще чакам SMS,ако дойде шасито пък давидим.Приятна вечер.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия