Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Проблем с поръчка към BULTRAINS
Vlado:
Подкрепям Дорян! Темата се изроди и следва да бъде изтрита. А и не виждам казус тук - Слав е заявил, че взима капаро, а същото по закон се губи при разваляне на сделката, тъй че...
Adrian:
Ама верно ли ?? Като е ясен казуса този колега защо плюе Слави ? ДА СЕ ИЗВИНИ веднага ! Въпрос на добра воля е Слави да му върне капарото във вид на шаси , а онзи на всичкото отгоре е ироничен ! Не стига ,че да спекулираш с детето си на нищо не прилича !!
pavel75:
В интерес на истината аз накарах Слави да пусне тая тема, за да се чуят двете гледни точки. Ние не сме съд, че да ги съдим, но ако има проблем нека чрез диалог се изяснят нещата. Мое мнение, че в случая диалог не се получи, но пък така всички сме запознати с проблема и така се надявам да не се повтори с друг.
pach:
Защо трябва да се трие темата?
Тя е създадена не от плюещия, а от Слави, за да се изясни въпроса с капарото.
Изтривайки темата, не подкрепяте Слав, а превръщате всичко в една жълта клюка.
Нека всички знаят как плюещия се е изложил и да внимават в отношението си към него.
(ако някои въобще се занимава повече с въпросното .............)
Слав изкаше подкрепа от нас, а не изтриване на темата и заравяне главата в пясъка.
:hi:
От мен я има безпроблемно!
Vlado:
Съгласен съм с това, но не одобрявам едната или другата страна да бъде превърната в обект за иронични подмятания, че дори за посмешище, макар и да не е права. Смятам, не това е целта на темата. Пък и май вече се изясниха нещата, тъй че ако не да се трие, поне да се заключи или най-малкото да не се допускат коментари в страни от казуса, подобни на този на Херцера. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия