Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
БДЖ 46 124: лимитирана серия от Amintiri Feroviare
gzo:
;D Въпрос на време беше подобен коментар в контекста на поредните изгъзици и банални грешки. Все някой ще се намери да свали гащите.
Колега, разбери 2020 г е вече ! Технологиите не са това което бяха, изхвърчаха много напред, информацията е в нова генерация на оборот, а и ние вече не сме по на 15 г., че да се радваме на джуниърско качество. Почти няма измежду нас дето да не е обикалял по широкия свят и да не е видял какво е качество. Вдигни стандартите малко, не сме секънд хенд люде, че да ядем 2ро качество шоколад и да се перем с 2ро качество прахове цял един живот.
Искаме качество и сме си го заслужили ! Чакахме 30 г преход, х5 години за поява на модел, бачкаме по на 2 места и си плащаме като попове за тея играчки, що пък да не искаме качество ?
Вдигни глава, ний не сме вече рая покорна. bg&flag
gregary:
В случая ( както и всички останали в които се коментира БДЖ модел или нещо друго) трябва да се прави разлика между градивна критика (един от аспектите на прогрес) и шльокавица, плява, ирония, сърказъм които са характерни за квартална кръчма и "чепатост" на характера (извинявам се за сравнинието).
В случая, не виждам негативизъм и т.н., а градивна критика и я оценявам. :hi:
малко спам:
@gzo, ;D съгласен съм с теб в поста ти с изключение на:
--- Цитат на: gzo link=topic=4480.msg118156#msg118156 date=1585821407 --- ...си плащаме като попове...
--- Край на цитат ---
Тоя израз е отживелица от миналия век (вервай ми). Е, все ще се намери някой някъде за цвят от висшите етажи (може би твоя епархийски...), но сега е по-актуално: като мутра, дИпутат (6 мандата), олигарх :haha: или пък дори и търговец-спекулант...
Отживелица от миналия век е също: "попа, даскала и кмета..." Сега е може би "партийния, партийния и пак партийния..."
А с другото което казваш, че трябва да се работи на по 2 места, бих добавил дори и на 3 за да се води приличен стандарт, което е жалко. Или, че трябва да се разчита на роднини до 9-то коляно...
П.П. Извинявам се за спама и разводняването на темата за дългоочаквания модел. Ако някой реши да го продължи, нека е в локумената тема. :hi:
mitko0888:
Като изключим професионалните задявки, моделчето вече е в минало време в основните сайтове - focus, eurotrain, lippe, даже и на сайта на производителя го няма.
Спомням си и други модели, които изчезнаха няколко дни след като се бяха появили. Но този изчезна почти навсякъде преди да се появи (изпълниха се само предварителните заявки).
mgirginov:
Ами, изчезнало...
Просто се премести при известен пловдивски спекулант...
Mironista:
gzo не знам с какво съм те засегнал. Важното е да се радваш и това е. Стига с тоя хейт и глупости стига вече. Не знам защо така ме нападаш или не, обикаляйте Ваше право е. Само моля да не се обиждаме и да не кокретиззираме кой какво и как. Който може купува, който не не купува това е. Живи и здрави &bgflag &bgflag &bgflag
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия