Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
Проблем: късо съединение при преминаване над изолиращ съединител
zong:
Наистина трябва да разглобя вагоните да видя какво става. Обаче имам още едни роковски вагони с осветление и то е вързано директно към токоснемането. Имат само два диода преди крушките да свети бяло или червено в зависимост от поляритета. Тях като ги сложа на трасето започват да жужат доста яко, т.е. при тях без function decoder и крушки с по-голям волтаж няма да се размина или трябва да го изключа тотално. Така че продължавам да си мисля, че щом са го направили DCC ready, значи са се съобразили с този факт. От друга страна гледах едни снимки на 10765 бустера в един френски форум (поне така твърдяха) и там тоя резистор си го има, т.е. 10764 и 10765 са си едно и също нещо и всичко друго е бла-бла заигравки за кинти.
На още едно място четох, че при преминаването на влака над изолираната дупка наистина се получава късо съединение (то иначе нямаше да има изискване за изолиране), но защитата така е настроена, че да сработва с няколко милисекунди по-късно, т.е. докато мине влака. Обаче при мен с вагоните е друго, т.е. разстоянието е голямо и ако има вътре връзка между задните и предните колооси, явно това ще му е проблемът. Трето, днес забелязах, че по една колооса на всяка двойка са като, че ли с изолирани колела, но това трябва ли да играе някакво значение, при положение, че другата колооса е нормална :unsure: Също така късото се случва и с нормален дигитален локомотив с нормални колооси, но мнооооого рядко. Най-често го прави при въпросната мотриса.
Както и да е, стига съм пуйчил :). Махам изолацията и минавам на един услвател. С тоя ще си направя programming track. Той и без това ми дойде като бонус. Наддавах за един влак в ebay и си мислех, че е само влакът, нямаше други снимки, а аз от немски нищо не отбирам и като дойде кашона вътре си имаше и чисто нови локмаус 2, усилвател и най-важното: 50VA траф, който ще ползвам за стрелките :).
pach:
пуйчил....... :lol: :lol: :lol:
Хареса ми. Така по ред.
За изолираните колооси - по-горе колегата ти е намекнал да не са обърнати.
Понякога правят вагоните да токоснемат с една колоос в ляво от предна талига и една колоос в дясно от задна талига.
Ако са вадени колоосите може да са сглобени грешно. Най-бърза проверка - на аналогово захланване имаш ли проблем!?
За немски език - пускай транслатора от гугъл - за няколко думи в моделизма помага!!!
(особено ако свикнеш че на коловозите превежда ...песен :haha: ...трак--->.... плей--->....песен :yes:)
Иначе може да си купиш нещо дето не е обявено (дефект и на немски си е дефект де), като трафа сега ти е бонус,
но много често тарикатите снимат 3 до 5 вагона, а в описанието пишат, че продават само един от тях!
Този траф и аз го предпочитам за захранване, пред новите импулсни "адаптери" дет осега комплактоват мултимаусите.
Ето ти един френски блог със страхотен макет и човека сам си прави осветлението на вагоните.
Не е нужен език - качва по много снимки от всеки етап. Само си намери темата за осветлението:
http://www.biscatrain.fr/
;D
В "съвети и трикове" последно си е правил осветлението и цифровизацията на това:
:prankster:
Best Ripper:
Ако мислиш да ползваш отделен траф за стрелките, изобщо нямаш нужда от "тухла" 50 или 100 VA. За тяхното управление е достатъчен и 10 VA траф! Причината е елементарна - стрелките са импулсни консуматори, тоест гълтат ток само в момента на превключването. При малък макет и особено ръчно управление ще е цяло чудо, ако успяваш да натискаш едновременно обръщане на повече от две стрелки! А тяхната консумация при електромагнитни механизми /стандартни аналогови/ няма да е повече от 0,5 А, конрадските сервомоторчета и електрониката консумират още по-малко...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия