Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
БДЖ Пощенски Вагони
pavel75:
Ще ви помоля да се придържате към темата и без да прибягвате до лични нападки!
IKAR:
Само за протокола да отбележа, че въпросните пощенски вагони, на снимките, са купени настаро от Германия през 1993-та година - демек след промените, иначе оригинално бяха зелени - били са на железниците на бившата ГДР, после на DB - преди да им сложат българските надписи - БДЖ-Български пощи, на тях пишеше Deutsche Bundespost. Домуваха на един коловоз точно срещу спирка Надежда, там си бяха и преди да ги нарежат. Някъде около две години след доставката ги боядисаха в червено - бяло.
През "ония" години пощенските вагони отвън си бяха от модела на стандартните зелени фургони, вътре не знам какво е имало, единствената външна разлика беше символът "свирка-рогче" и бяла табела с изображение на плик. Също домуваха на коловоза срещу спирка Надежда....
Между другото ония полските фургони, с плъзгащите се двойни врати, които имаха и по четири купета, освен фургонно отделение, не знам чии са били - на БДЖ или на пощите - не помня да имаха символ със свирка, но пак домуваха на същото място....
gzo:
--- Цитат на: pach link=topic=4488.msg93849#msg93849 date=1393328031 ---....
Вагона тогава си беше в зелено като обикновен пощенски вагон. За съжаление не само не си спомням номера му,
но и не съм сигурен дали точно този модел е бил -...
--- Край на цитат ---
Мерси за отговора, с него само затвърждваш впечатленията, че многословието ти въобще не се отнася за серията вагони 43, за които е темата. Дано вече сгрееш, че темата е за конкретна лимитирана серия вагони, а не за пощенските по принцип.
Мерси и на IKAR, че внесе яснота кога точно са се появили вагоните от темата. С това се затвърждават и другите ми впечатления, че вгоните са ползвани за сравнително кратко време 1993-2006, като при това до катастрофата е пътувал само 1, а останалите вече са си буренясвали в Надежда. Имайки предвид и порочността на сделките с вагони в България през последните 24 г. ми е пределно ясно до колко са се избили като инвестиция и на чий гръб е сметката. Тея, няма и 10-ина вагона, за онези, малко над 10-ина години са си чиста екзотика, освен ако има данни, че серия серия 43 е доставяна и преди 89' !?
pach:
--- Цитат на: gzo link=topic=4488.msg93829#msg93829 date=1393256898 ---Ех ако можеше да се включи колегата, който работеше в пощите за да разясни технологията и обема на работа с тези вагони, че в поста на Pach само общи приказки за "подрастващи".
По отношение на сортирането, от край време в пощите сортировъчната работа е концентрирана в РСЦ (разменно-сортировъчни центрове). Към момента такива центрове има в София, Горна, Ст.Загора, Бургас, Варна и Мездра. Тези РСЦ-та са част от специализираното поделение СММТ (Сортировъчна мрежа и магистрален транспорт) с голяма автобаза. Какво е оставало за сортиране във движение по влаковете при положение, че си е имало специализирани пунктове за това ? И в такъв голям обем ли е било, че да е нагало прикачване на отделен вагон ?
Относно разноса, физически как е възможно с 10-ина такива вагона де се е обслужвала "цялата периодична преса, която се разпространяваше в България" ? Струва ми се, че предназначението на тези вагони не е било с нищо по-различно от това на обикновенните фургони. В последните 10-15 г. колкото и пъти да съм пътувал с влак с фургон, нямам спомен да съм виждал повече от 5 колета и 1 -2 кореспонденски чувала. Даже напоследък обикновенно са абсолютно празни и си мисля, че въобще се търкалят такива вагони, единствено заради традицията в БДЖ да си има едно служебно местенце за къркане и скатавка.
Според мене пощенските вагони са си били чиста екзотика и не добре напаравени сметки (правя аналогия с ресторантите и бюфетите). За краткото време в което са ползвани едва ли са се и изплатили. Това, което подсилва моите впечатления е, че макар и да са ползвани до 2006 г. (кокато вече имаше достатъчно спотъри с цифрови апарати) така и не се срещат снимки на масова употреба !?
--- Край на цитат ---
Къде тук става въпрос за точно вагони 43-та? Да, темата е за тях, но и ти говориш общо, без да уточняваш!
Или се прави заключение, че "пощенските вагони са били чиста екзотика" - отново се говори ОБЩО за пощенските вагони.
А може би е по темата оценката на преден пост (за това си имаме система тук) - "...че в поста на Pach само общи приказки за "подрастващи"")
Ах, пардон...по темата може би е, че сортирането не е ставало във вагоните (отново общи приказки за пощите
без конкрентостта на темата, още повече, че към момента такива вагони се режат, а не движат)..."Към момента такива центрове има в София, Горна, Ст.Загора, Бургас, Варна и Мездра. Тези РСЦ-та са част от специализираното поделение СММТ..."
Аналогията която се прави по надолу с ресторантите и бюфетите също е твоя.
--- Цитат на: gzo link=topic=4488.msg93846#msg93846 date=1393325407 ---Според мене пощенските вагони са си били чиста екзотика и не добре напаравени сметки (правя аналогия с ресторантите и бюфетите).
--- Край на цитат ---
Но когато аз се включвам с тях...
--- Цитат на: gzo link=topic=4488.msg93846#msg93846 date=1393325407 ---...Каква връзка имат новите ARmz и тяхната спорадична експлоатация със славните времена на РСВ преди 89' та ми пишеш цяла т.5 ? ...
--- Край на цитат ---
Връзката ти я направи в предния си пост, но явно това е било анонс към даване на лични оценки,
груби намеци по адрес на опонента и ...намесата дори ...на клубове и т.н.?!!!!!!!!!!!! :wacko:
Приятелю млади, друг път вместо да сипеш оценки по мой адрес без да ме познаваш, да се държиш като хейтър, сочейки ме мен за спамаджия, е желателно да се уточняваш за какво конкретно говориш, а не както в случая за службата на пощенските вагони въобще, където отиде темата благорадение на теб.
Ще ти излезе лошо име накрая с тази хейтърска тактика на заяждане...Заради подобни глупости форума не е
това което беше...но явно може и по-лошо да стане за жалост и още хора да се откажат да пишат и четат тук!
:hi:
IKAR със сигурност върна не само темата за конкретната серия пощенски вагони, но може би има спомен и
за тяхната работа поне по линиято до Петрич (където знам, че е пътувал доста редовно).
Всякаква информация тук ще ни бъде от полза дори да не е само за тези внесени вагони, моля?[/size][/s]
Този пост е за ЛС.
rumensoft:
Ауу как се развихрихте във всички посоки :lol:
Благодарение на IKAR и ключовата дума "Deutsche Bundespost" открих H0 вагони:
Серия:
ЛИНК 1 и ЛИНК 2
ЛИНК
Ето го и вагона от схемата от книгата:
Реално има два вида, остава въпроса дали са се движили в България този тип, който е на схемата.
И две реални снимки:
Postme – b II/24,2 – DT 77 830 DR - Umgezeichnet in 5180 00 43 830-0
:drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия